Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 0:20:44
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: draguljče
Zašto kad kliknem na ovo zeleno što skakuće mi daje skrroz neke druge rezultate od ovih sa linka???
zato što gledaš prve kometne za komlet dane koji s ebroje... iaš sa desne strane ponedeljak klinki njega živa ti meni bila
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 0:21:07
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Silver
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
nezaboravite vec je pocela potraga za zlatnim drvcetom od 24 h
aj visnja nemoj mi to raditi
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 0:22:32
bebana27
sutra ima da vodimo sa 50 000 prvi dan je super prosao
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 0:24:24
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Zašto kad kliknem na ovo zeleno što skakuće mi daje skrroz neke druge rezultate od ovih sa linka???
zato što gledaš prve kometne za komlet dane koji s ebroje... iaš sa desne strane ponedeljak klinki njega živa ti meni bila
Ma bježi, skroz neki drugi redoslijed žena i bodova u 23:59 i u 00:00, živa ti meni bila.
klikni F5 ako ti šta nije zahmet
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 0:26:16
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: rose 87
jeli zahtjevi za prijateljstvo nose bodove
da...kad te prihvate ..petak
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 0:34:20
bebana27
vidim drage moje sta vas je haj te mi pomozi te jednim glasom da osvojim kolica za sina ja cu vam staviti link zavrsava mi sutra u 15h
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 0:37:17
Hanady RR
rose pošalji zahtjeve... imaš stranicu dvije prije objsnila sma kako...
a sda žene... ko ostaje u trećoj... do dvijce klikat se mora....
od 2 do tamo 5.30 nema nikoga onda nsatupamo ranoranioci....
nema šanse da nas ko ugrozi od 2 do 5.30... al ko je do dvice noćas...
dajte nicove
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 0:40:41
bebana27
ja cu ostati jer skupljam glasove pa sam online
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 0:50:55
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: zeze
Koja je nagrada za zlatno drvce?
lisca kupno bon 30 KM...
elem moćan nov grudnjak bogami
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 12.3.2013 0:52:32
bebana27
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: zeze
Koja je nagrada za zlatno drvce?
lisca kupno bon 30 KM...
elem moćan nov grudnjak bogami
eto ti se obnovi meni se sareni pred ocima od ovih drvcadi