mama šefica
|
rodila sam 1.8.11 curicu tešku 4210 i dugu 51cm,ćim se rodila dobila je siku,obožavala je siku,doila sam je šest mjeseci,bila je samo na prsima,napredovala je lipo i sad ima 7 punih mjeseci,10kg,duga je 70cm,i prestala sam je dojit,ona je velika i jaka i samo moje mliko njoj je pupici bilo malo,noću me budila svako 2 sata,a tako je bilo i tokom dana,siku je papila svako dvi ure,sad papa svašta( ono šta može beba od 7 miseci) i super je.dojenje je super stvar i kažu da je to najbolje za bebu,moja mala do sada nikad temperaturu nije imala,izbila su joj dva zubića a da nisam to ni osjetila,ali na žalost prestala sam je dojiti jer sam ja morala u bolnicu izvadit kamenćiče iz žući,i kad sam se vratila doma nisam joj više tila davat jer ko zna šta su sve u mene ubrizgavali,izdajala sam se a onda mi je dosadilo i u ginekologa sam tražila da mi da nešto da zaustavi mljeko,dao mi je bromergon,ovo je katastrofa,koje konjske tablete,neki dan mi je bilo toliko loše da san se srušila,boli me glava,manta mi se,mućnine,katastrofa.....užas!!!!!! al kad vidin da nije samo meni tako bilo,lakše mi je.MAME AKO MOŽETE DOJITE,AKO NE NIKOME NIŠTA UMISTO SIKE TU SU BOĆICE....AL mlika se morate nekako rješit jer kažu da kad se prsi upale da su bolovi puno, puno gori nego nuspojave od bromergona.SIKA JE ZAKON!!!!!!!! LAURA 01.08,20111, 08.10h, 4210kg i 51cm MAMIN BEBAĆ !!!!!!!
< Poruku je uredio mama šefica -- 3.3.2012 14:39:43 >
|