MamaPutaTri -> RE: Tko je sve na porodu? (20.11.2008 21:46:32)
|
Sta ti je bilo Anita? Ja sam prvi put imala nekako ruzno iskustvo ovdje a u istoj bolnici drugi put puno bolje. A drugi put sam imala drugu privatnu doktoricu, mada opet njihove sestre iz bolnice i to. A ona je dosla na kraju tek mada sam bila indukovana i mala je imala problema sa vrbcom tad su je tek zvali kad je poceo opadat puls, okretali me na sve strane. 11 sati svega, a prvi put 16. Rezana oba puta. A drugi put mi se cinilo da je ipak bilo lakse i nekako nisam se osjecala toliko iscrpljena tako da sam ustala odmah da se operem htjela i padnem i pritisak mi padne jedva me povratili. Sto nije bilo za ocekivat jer inace sam imala citavu trudnocu toliko visok tlak da mi nijedan lijek nije pomogo, zato su me morali dvije sedmice ranije indukovat. Al moram re dobri su bili ovaj put, mada bilo je propusta nekih. A prvi put nekako neprofesionalni, grozni. Donjeli mi ogledalo kad sam rekla da necu fol da mi pomogne. Ja se naljutila i izbaila malog od huje cini mi se. Haj eto moze se re da je pomoglo.
|
|
|
|