dina_89 -> RE: Parfemi (12.12.2008 17:26:49)
|
ehe i ja imam citavu kolekciju parfema pa mi mm kaze dali ces ovo ikada potrositi zadnji put mi je kupio kolekciju Calvin Klein parfema i sebi i meni dosao je Euphoria,Eterniti(meni najdrazi),Obsession(koji mi se ne svidja), i neki univerzalni za zene i muskarce dosao je u obje kolekcije CK One, takodje mi je kupovao parfeme od Nine Ricci Love in paris i Pemier Jour imam Celine Dion Belong (i on mi se dopada), zatim Organza (jako je dobar)iz avona imam Litle Black Dres,Pur Blanc,Cristal Aura a da imam od Davidoff Cool Water-super je, nekoliko sam dobila iz njemacke neki sudenlly nije los imam 2 vrste ,nemogu sve nabrijati ovo su mi najdrazi ali ima jedan kojeg vec duuuuuuuugo trazim taj mi je omiljeni ali izgleda da ga nema kod nas samo u americi a to je Spirit by Antonio Banderas postaviti cu sliku ako ko zna gdje ima da se kupi bila bi mu jako zahvalana mm ga trazi gdje stigne ali jos nije nasao :( evo ga[image]http://img32.picoodle.com/img/img32/3/12/12/t_spiritm_0963138.jpg[/image]
|
|
|
|