|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parfemi
28.2.2010 20:00:01   
acudesa
user posted image user posted image user posted image user posted image ....tu sam, samo me ti ne vidiš...šta veliš za parfem, stvarno je ona...posebna, a i ja nju volim ko sestru..
Znaš kako ti mirišem....sa šamijom user posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 301
28.2.2010 20:03:28   
Ilhana RR
ma extra... ja evo kontam koji da narucim od rodjaka za osmi mart hahah =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 302
9.3.2010 13:03:57   
Amelaa RR
Evo stigao paket s parfemima user posted image user posted image user posted image sto sam narucila s cheapsmells.com i sve doslo tip top...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Dva parfema, jedan gel za tusiranje i sjaj za usne.

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 303
31.3.2010 15:57:53   
jasmin
I ja sam se danas ponovila :)))...dobila sam od muzica Vizzari.Imamo popust 70% u `Sensi` parfimeriji pa sam super prosla user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 304
31.3.2010 17:42:02   
aamra
Evo i ja narucih sa cheepsmells. koliko se ceka paket

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 305
31.3.2010 18:08:34   
Amelaa RR
Ja sam narucila i cekala 13 radnih dana...sta si narucila...:P

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu aamra)
Neposredna veza do poruke: 306
31.3.2010 19:53:53   
aamra
Covet. Jeftin je pa cisto da probam kako funkcionise narudzba, dostava i tako to. Ako budem zadovoljna uslugom, narucujem dalje hihihi.

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 307
1.4.2010 8:29:31   
dzeny_2103
ja dugo trazim ovaj parfem, koristila sam ga prije a sada ga odjednom nema nigdje
http://www.punmiris.com/parfem/Jeanne-Arthes/Art-S-7148.html

(odgovor članu aamra)
Neposredna veza do poruke: 308
1.4.2010 11:04:58   
primula
Moze li mi neko od vas reci sta da napisem ovima iz Cheapsmellsa za povrat poreza? Narudzba mi je bila oko 85 eura, ali su mi isto "nasi carinici" uzeli na to jos 70km. Ako mi moze neko dati savjet bila bih mu zahvalna.

(odgovor članu dzeny_2103)
Neposredna veza do poruke: 309
1.4.2010 11:59:19   
D_K
IZVORNA PORUKA: primula

Moze li mi neko od vas reci sta da napisem ovima iz Cheapsmellsa za povrat poreza? Narudzba mi je bila oko 85 eura, ali su mi isto "nasi carinici" uzeli na to jos 70km. Ako mi moze neko dati savjet bila bih mu zahvalna.

ma sta si rekla.. i ja sam narucila robe za oko 80 eura i presretna, misleci da sam ustedila.. ijaoooo - pa zar toliko odrezu..
i meni treba ova informacija i bila bih podjednako jako zahvalna :))

Onaj pogled :))))

(odgovor članu primula)
Neposredna veza do poruke: 310
1.4.2010 13:03:26   
primula
Jutros mi dodje post man i donese paket. Vidim da je otvaran, jos kada mi rece da mu moram dati 72,5 km noge mi otkazase :)
Uglavnom narudzba je bila oko 85 eura, sto su ovi na carini procijenili na 180km
Porez na dodatnu vrijednost je 33,99km
Carina je bila 10% od procijenjene vrijednosti paketa odn. 18 km
Carinske takse su 10 km plus jos neke dzidze
Jednom rijecju uzasno!

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 311
1.4.2010 13:08:44   
D_K
draga moja, ja jos juce isla u jednu parfimeriju i brojala koliko sam 'ustedila'.. ako bude ovako kao i kod tebe muzek ce me ZIK.. koliko sam shvatila jednu forumasicu trebas poslati mail ovim na cheapsmells.com i napisati da si van EU i da trazis povrat poreza - VAP kako skontah.. probaj i sretno..

(odgovor članu primula)
Neposredna veza do poruke: 312
1.4.2010 13:10:52   
primula
Upravo sam dobila mail od Cheapsmellsa da su usvojili amandman i da vise ne vracaju porezne taxe i PDV kupcima izvan Velike Britanije. Ostaje nam sada da narucujemo sa fragancex.com. Oni su malo skuplji, ali vracaju porez :)

(odgovor članu primula)
Neposredna veza do poruke: 313
1.4.2010 13:18:31   
D_K
hajde ne zezaj me..
ijao - i mene ce onda jos 70 km oporezovati..

(odgovor članu primula)
Neposredna veza do poruke: 314
1.4.2010 13:40:15   
Srecica_mala
koliki je shipping za naručivanje preko cheapsmells-a? Dostavljaju u BiH?

We proudly announce our gift from above, a little miracle to hold and love. S. we love you soooo much!!!

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 315
2.4.2010 13:03:24   
mamilica
Jeste li vidjeli dobre ponude za april u Kozmo parfimerijama? Nisam nikad nista kupila kod njih, da li su originali? Uglavnom ima pravo dobrih parfema i set_ova u pola cijene, ali samo koji su u ponudi. Mislila sam muzeka obradovati Aqua Bvlg i jos dodje losion poslije brijanja i gel za tusiranje i sve oko 70 KM.

(odgovor članu Srecica_mala)
Neposredna veza do poruke: 316
5.4.2010 22:49:31   
aamra
Dobih ja svoj parfem od cheepsmells-a. Cekala sam 5 dana, brzi su nema sta. Postar mi nije donio na vrata paket nego ga ugurao u sanducic...nemam pojma kako je uspio otkljucati sanducic i uvaliti paketic. Helem ja morala po noz otici pa razvalila paket u sanducicu i  tek ga tako uspjela izvaditi. Ocito se svak moze posluziti sa sadrzajem u sanducicu...ne znam koja mu je svrha fakat.
Parfem nije los, svidja mi se

(odgovor članu mamilica)
Neposredna veza do poruke: 317
6.4.2010 14:32:18   
D_K
a amra jesu li ti naplatili porez nasi sa carine?
je li moguce da je to selektivno, kako koga zapadne?

najnovija informacija je da su muzeku opet skinuli sa racuna iznos za parfeme. ovo je drugi put da mu naplacuju istu robu - pravo bezveze.. moracemo im pisati za to. a za poreze - cekamo postara..

(odgovor članu aamra)
Neposredna veza do poruke: 318
6.4.2010 16:12:23   
aamra
Nista mi nisu dodatno naplatili. Ali paket je bio mali i pisala je vrijednost na njemu-12 eura, od toga je postarina 2-3 eura, ne znam tacno sad. Uglavnom paketic je bio toliki da ga je postar uspi ugurati u sanducic (koji je btw zaključan!!)

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 319
6.4.2010 16:39:16   
acudesa
IZVORNA PORUKA: magnolija*

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Gucci Rush, ista cijena kao kod nas user posted image

e hebi ga, ovi noviji i "in" parfemi i na ovoj stranici drze cijenu, budu malo jeftiniji nego u nas, al se bar ovi neki "stariji" mogu kupiti povoljno user posted image

al budite sigurni da ja bolji nego kod nas...kod nas šalju sve loše

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu magnolija*)
Neposredna veza do poruke: 320
6.4.2010 16:40:58   
Amelaa RR
Moj paket je bio vrijednost 53€ i nista nisam platila sem 3,5KM u posti. Ne znam kako su tebe toliko "uzeli"????

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu aamra)
Neposredna veza do poruke: 321
6.4.2010 16:42:44   
acudesa
IZVORNA PORUKA: aamra

Nista mi nisu dodatno naplatili. Ali paket je bio mali i pisala je vrijednost na njemu-12 eura, od toga je postarina 2-3 eura, ne znam tacno sad. Uglavnom paketic je bio toliki da ga je postar uspi ugurati u sanducic (koji je btw zaključan!!)

D_K...to je uzimanje na foru čini mi se

(odgovor članu aamra)
Neposredna veza do poruke: 322
6.4.2010 17:45:06   
D_K
IZVORNA PORUKA: acudesa RR

IZVORNA PORUKA: aamra

D_K...to je uzimanje na foru čini mi se

i meni se cini.. bas cekam da vidim hoce li nas oklepiti ili cemo proci jeftino..
kako je poslo - izgleda da cemo naj....ti..

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 323
6.4.2010 17:57:21   
acudesa
Znaš šta bih ja uradila-rekla bih nemam trenutno novac, pa ću navratiti u poštu po paketuser posted image ...i odem u poštu s potvrdom...
žao mi je što ovo moram napisati, jer nisu svi isti, ali naš poštar je kriza

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 324
6.4.2010 18:05:57   
veeseelaa
parfeme ne kupujem godinama, stalno ih dobivam na poklon za rodjendane/8 martove/Bajrame/prigode razne i ne prigode tako da uvijek koristim različiteuser posted image
helem meni svi dobriuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *