aazra -> RE: Parfemi (7.10.2009 21:26:27)
|
Cabotine de Gres[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], U Bih ga nema, rado bih ga narucila preko nekog iz dijaspore...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] zaista je predivan i tako mi odgovara - jednostavno kao da je pravljen za mene[sm=smiley9.gif] nazalost a to je moje misljenje vecina zenskih koje znam fura se na ime, odnosno na marku, ne poznajem toliko osoba koje imaju izgradjen stil.. Od malo "jeftinijih" parfema, a li ne jeftinijih po mirisu vec po cijeni, mogu izdvojiti kokos iz "Yves Rochea" , jer su mirisi koje preferiram kokos i vanilija (inace najvise volim i prepoznatljiva sam po maliziji od vanilije)[sm=9nebesa.gif] Jednom mi je mm donio iz Beograda parfem vanilila - papaja koji je predivan i cuvam ga za posebne prilike jer ga je tesko nabaviti, isto kao i Cabotine. Cabotine je jedini miris koji nije vanilija a koji volim pa ako neko zna gdje se moze nabaviti neka mi javi, ili ako ga je neka od vas koristila da se javi da podijelimo dojmove[sm=smiley36.gif] Takodjer ako neka zna neki fin miris s aromom vanilije neka mi javi, ali fazon je da nije ona "kuhinjska" obicna vanilija vec da vise ide na cvijetni miris - nesto slicno kao "malizia".....[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|