RE: Poljubac usnama sa djecom (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

pocahontas -> RE: Poljubac usnama sa djecom (14.2.2013 21:31:04)

e da Bog da nama svima najveći problem/dvojba bila ljubiti ili ne ljubiti dijete u usta[sm=smiley29.gif]

ananas_ze -> RE: Poljubac usnama sa djecom (14.2.2013 21:32:33)

IZVORNA PORUKA: pocahontas

e da Bog da nama svima najveći problem/dvojba bila ljubiti ili ne ljubiti dijete u usta[sm=smiley29.gif]

na vrh jezika mi bilo da kazem ovako [sm=smiley20.gif]

jasmin -> RE: Poljubac usnama sa djecom (14.2.2013 21:32:58)

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: jasmin

Meni ovo mišljenje da je ljubljenje u usta degutantno i šta li već haman isto mišljenju da majke ne trebaju dugo dojiti djecu(pogotovo mušku) da ne bi ne dao Bog zastranili [sm=smiley11.gif][sm=smiley29.gif]

Meni nije isto,jer dojenje ima precizno postavljene granice trajanja i ima svrhu,a to je hranjenje.
Nisam svom misljenju o ljubljenju u usta dodala nikakav epitet poput nehigijenski,degutantno...samo sam protiv i to je sve.

Pa imaš mišljenje da muško dijete 'ne treba' dojiti duže od godinu dana...da ne sazna previše [sm=zmeden.gif]
Čule smo ga milion puta....a niđe je veze.

Nisi ti, al negdje pročitah...isto da se aludira na edipov kompleks ili šta li već?

Ma ja svakako svako misljenje turim na jednu vagu,pa koliko ona odvaga toliko se i uozbiljim. Dojenje 2 g i kapak.

Visnja RR -> RE: Poljubac usnama sa djecom (14.2.2013 21:33:05)

IZVORNA PORUKA: teacher75

ljubljenje u usta sad izgleda postalo pomodarstvo zbog americkih filmova gdje je to normala, nesto se ne sjecam da su nas roditelji ljubili u usta, nisam nikad vidjela nekoga u to doba[sm=zmeden.gif]

mene moja mama bezbroj puta kad sam bila mrva ... a nama nije bilo vazno da li se to radi u USA ili sta misle ex yu portali... tada YU portali [sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Poljubac usnama sa djecom (14.2.2013 21:33:27)

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

IZVORNA PORUKA: pocahontas

na vrh jezika mi bilo da kazem ovako [sm=smiley20.gif]

ocito je ipak popularna tema- evo naletih na istu na mnogim forumima[sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Poljubac usnama sa djecom (14.2.2013 21:34:13)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ljubljenje u usta sad izgleda postalo pomodarstvo zbog americkih filmova gdje je to normala, nesto se ne sjecam da su nas roditelji ljubili u usta, nisam nikad vidjela nekoga u to doba[sm=zmeden.gif]

mene moja mama bezbroj puta kad sam bila mrva ... a nama nije bilo vazno da li se to radi u USA ili sta misle ex yu portali... tada YU portali [sm=smiley36.gif]

ja vala to jedino vidjeh u americkim filmovima, nigdje vise

Hanady RR -> RE: Poljubac usnama sa djecom (14.2.2013 21:34:26)

E dobro...sad mene zanima
Šta su prednosti poljubaca u usne sa djecom?

da vidim šta sam to propustila u ovih 6 i pol godina kako imam djecu.

vila_7 -> RE: Poljubac usnama sa djecom (14.2.2013 21:38:05)

teacher ... bilo je i tad. Znam da je moja tetka svog sincica ljubila a mojoj mami to islo na zivce [sm=smiley36.gif] , mozda zato i ja ne volim

Amani12 -> RE: Poljubac usnama sa djecom (14.2.2013 21:40:39)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ma vjerovatno nema nikakve prednosti,ali mi to tako volimo,
svidja nam se,to je sve. [sm=smiley1.gif]

tinkivinki -> RE: Poljubac usnama sa djecom (14.2.2013 21:44:11)

ja svoje ljubim u obraze.a Tini je i to pocelo smetati,odmah se brise,bez obzira sto je ne ulijepim kad je ljubnem.

vjestica -> RE: Poljubac usnama sa djecom (14.2.2013 21:46:13)

dojenje nema precizno postavljenje granice (oim ako ih mi sami postavimo, ok generalna preporuka je 2 g, ali može i višđe,ako majka i dijete žele) i nije mu isključiva svrha hranjenje
i da nisam off topic - cmoknem dijete u usta, čak u zadnje vrijeme ona traži da me ljubi u usta, , ali to već lagano počinjem izbjegavati, čisto da ne bi okolo i ostale počela ljubiti u usta, i počinjem joj objašnjavati da se tako mama i tata ljube i tražim joj obraz da poljubim)
i ne vidim ništa loše u cmokiću u usta, kao ni u dojenju 2 g , kao ni u činjenici da i sad mi voli uvući ruke u grudnjak i držati siku, i da često završi u našem krevetu i da se hranimo rukama međusobno i da pojedemo iz iste kašike
i ne vidim prednsoti ni mane ni jedne ni druge starne, mi jednostavno tako radimo, jer nama tako odgovara

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (14.2.2013 21:46:34)

[Sadržaj poruke je obrisan]

teacher75 -> RE: Poljubac usnama sa djecom (14.2.2013 21:53:18)

mada sam veliki zagovornik dojenja, meni je jako ruzno vidjeti dijete od 3 godine i vise da doji, ne vidim svrhu toga i jednostavno mi je nenormalno

jasmin -> RE: Poljubac usnama sa djecom (14.2.2013 21:56:45)

mada sam veliki zagovornik dojenja, meni je jako ruzno vidjeti dijete od 3 godine i vise da doji, ne vidim svrhu toga i jednostavno mi je nenormalno

[sm=smiley20.gif]

Galicia -> RE: Poljubac usnama sa djecom (14.2.2013 21:57:03)

Gdje ima granica, tu nema ljubavi.

Hanady RR -> RE: Poljubac usnama sa djecom (14.2.2013 22:00:40)

evo tema dojenje i relogije itd
http://www.ringeraja.ba/forum/m_355261/mpage_1/key_/tm.htm#355261

jasmin -> RE: Poljubac usnama sa djecom (14.2.2013 22:02:32)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Gdje ima granica, tu nema ljubavi.

Pa ja se s ovim ne slazem. Logikom...ako mm nema postavljene moralne granice,on ce imati jos `drugarica`...a koji frajko ima jos `drugarica` pored svoje trebe...eh tu nema ljubavi [sm=smiley1.gif].
Ima jos primjera.
Granica je isto sto i zlatna sredina.

Hanady RR -> RE: Poljubac usnama sa djecom (14.2.2013 22:04:21)

Imamo teme i o ljubavi i ljubomori i molim pomoć..[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

vjestica -> RE: Poljubac usnama sa djecom (14.2.2013 22:13:54)

IZVORNA PORUKA: Amani12

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ma vjerovatno nema nikakve prednosti,ali mi to tako volimo,
svidja nam se,to je sve. [sm=smiley1.gif]

One male, slatke, srcolike usnice...pa pojeo bi ih insan[sm=smiley36.gif]

ma ja uživam ljubiti svoju curu, svudje [sm=love.gif]
doduše guzara vodi [sm=smiley36.gif]

Bebica11 -> RE: Poljubac usnama sa djecom (14.2.2013 22:15:14)

IZVORNA PORUKA: vjestica

dojenje nema precizno postavljenje granice (oim ako ih mi sami postavimo, ok generalna preporuka je 2 g, ali može i višđe,ako majka i dijete žele) i nije mu isključiva svrha hranjenje
i da nisam off topic - cmoknem dijete u usta, čak u zadnje vrijeme ona traži da me ljubi u usta, , ali to već lagano počinjem izbjegavati, čisto da ne bi okolo i ostale počela ljubiti u usta, i počinjem joj objašnjavati da se tako mama i tata ljube i tražim joj obraz da poljubim)
i ne vidim ništa loše u cmokiću u usta, kao ni u dojenju 2 g , kao ni u činjenici da i sad mi voli uvući ruke u grudnjak i držati siku, i da često završi u našem krevetu i da se hranimo rukama međusobno i da pojedemo iz iste kašike
i ne vidim prednsoti ni mane ni jedne ni druge starne, mi jednostavno tako radimo, jer nama tako odgovara

od-do[sm=smiley20.gif]

maja78 RR -> RE: Poljubac usnama sa djecom (14.2.2013 22:27:15)

ja generalno nisam ljubitelj cmoka u usta i nije ga bilo do vikenda ovog :)

dijete 4 godine, djecak, sam poceo da isnsistira da me cmokne, i obrazlozenje ja sam kralj, ti princeza i rekao da se tako igra sa jednom curicom u vrticu, pustila sma da me cmokne i objasnila mu da je to za velike, i tako jos neke stvari jasnije njegovom uzrastu, i opet je pokusao i pustila sam, jer znam da mu branim sigurno bi stalno isnsistirao, a ovako evo vec danas nije ni spomenuo

e sad jeste sega da nisam "ljubitej" toga a regularno cmoknem guzu

Nunny -> RE: Poljubac usnama sa djecom (14.2.2013 22:31:53)

djecu treba ljubiti i ljubiti i ljubiti...pruziti im puuuuno njeznosti bilo da su djecaci ili djevojcice...bez brige doci ce vrijeme kada ce oni odbijati mazenje...zato mame dok su jos maleni iskoristite da napunite baterije...

teacher75 -> RE: Poljubac usnama sa djecom (14.2.2013 22:32:43)

IZVORNA PORUKA: Nunny

djecu treba ljubiti i ljubiti i ljubiti...pruziti im puuuuno njeznosti bilo da su djecaci ili djevojcice...bez brige doci ce vrijeme kada ce oni odbijati mazenje...zato mame dok su jos maleni iskoristite da napunite baterije...

ko kaze da ih ne ljubim i ne mazim ako ih ne ljubim u usta?[sm=smiley1.gif]

Nunny -> RE: Poljubac usnama sa djecom (14.2.2013 22:38:15)

ma mislim generalno da se treba maziti, ne vidim neki problem u tome gdje se mala beba / djete poljubi...meni je podjednako drago da svoje sinove ljubnem i u obraz i u pupu i u dlan...ne vidim zaista nista lose, ruzno niti gadno u cmokama..

Pa neko pusti pas da ga lize meni je to gadno, a od djece zaista nista...

Kad budu malo veci, zreliji normalno nece se sa roditeljima cmakat u usta...

animagical -> RE: Poljubac usnama sa djecom (14.2.2013 22:47:17)

gore je ljubiti dijete u guzicu, pa to svi radimo cini mi se,kad ste vec toliko higijenski nastrojeni

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>