Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Srecna rodila dva djecaka!!! 13.2.2013 20:59:44
klemzi
Draga moja, hvala Allahu dž.š. jer te nagradio za svu bol koju si preživjela...uživaj sa svojim bebarama dugo, dugo...nek su ti sretni i živi, zdravi i veseli, dugo,dugo
RE: Srecna rodila dva djecaka!!! 13.2.2013 21:34:36
Zelimo_bebu
Srecna duso moja sve najljepse iskrene cestitke od srca....uzivaj u svojim djecacima i cezi...poljubac
Ne znam što je jače, ta ogromna želja ili bol u duši što mi ta ista želja stvara...? 06.11.test pozitivan 07.11.beta 111,78 Nasa najveca zelja je uslisena...da nam sretno dodjes bebo nasa... 13.07.2017.stigao nas princ
RE: Srecna rodila dva djecaka!!! 14.2.2013 9:21:12
Mirkica
Srecna cestiitam zelim ti brz oporavak a bebicama dug i sretan zivot .
RE: Srecna rodila dva djecaka!!! 18.2.2013 17:58:38
sabinos
draga moja srecna,najsrecnija...rekla ti je drugarica sabinos da ce to sve biti ok...masala bas krupne bebice,nek su zivi i zdravi i uzivajte.oni su zasluzili takvu mamu a ti si zasluzila takve momcine