Anoniman -> RE: Pranje djecijih stvari (26.12.2010 14:42:32)
|
IZVORNA PORUKA: chantal Mojoj bebi će za koji dan punih 11 mjeseci i još nikad ni čarapice njene nisam oprala sa našom odjećom,niti mi je teško prati njeno odvojeno,tako da ne planiram uskoro. Zašto? Kao prvo jer ne vidim svrhe zašto bi čarape i gaće moje i mm mirisali na chicco omekšivač.Baš me zanima kako vi koje perete skupa radite,perete sve s nekim baby omekšivačem ili ovim ostalim? A kao drugo,zapravo ovo je trebalo biti pod 1,to je glavni razlog,jednostavno mi se gadi pomisao da se moje i mm gaće,pa nadalje skupa pere s bebinim bodijem,kapicama i ost. Uredu je to da se sve opere,ali ovo dođe onda kao ona anketa da li veš i krpe skupa perete,gdje je većina forumašica zgrožena bila nad samim pitanjem. 1. Ne stavljam Chicco omeksivac, vec plavi ili bjeli Lenor. 2. nas donji ves nije toliko prljav da bi mi se gadili da ga mjesam sa bebinim vesom, a i necu ubacivati sve sa svim( sortiram po bojama, uprljanosti i sl., tako da nikad nase gacice ne idu sa bebinim kapicama, vec to bebsko najcesce ide sa nekim svjetlijim majicama, nekim dekicama i sl.). Bijelo se, naravno, pere na 95 stepeni...
|
|
|
|