Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 3.8.2009 10:35:07
Nejrica
tako jeeeee,i ja i moj muz smo se zabavljali 6 i pol godina,a sada godinu i pol u braku;Kerimu 6ti mjesec.Evo upravo gledam...pa skoro sve smo mi bile u dugim vezama koje su se prelijepo zavrsile,brakom i bebacama.
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 3.8.2009 10:41:49
snowrose
Mi smo se zabavljali nepune 2 godine ( nedostajalo je još 24 dana jer smo se vjenčali ). Zaprosio me kad smo bili zajedno 9 mjeseci.Sad aBd 06.11. biće 5 godina braka.
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 3.8.2009 10:45:46
Leva
MM mi je predlozio da zivimo zajedno nakon 3 mjeseca zabavljanja, nakon 6 smo se zarucili a nakon 10 vjencali. U braku smo 4 godine. Nikada se nisam pokajala niti mislim da smo pozurili jednostavno nismo vise mogli zivjeti jedno bez drugoga
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 3.8.2009 10:50:09
Leva
Znam da imamo temu posebno predvidjenu za to ali u ovom trenutku ne mogu odoljeti Eli sretna godisnjica
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 3.9.2009 16:11:12
Anoniman
Bili smo u vezi 3 god,u braku smo 4 god.Da pitate mog muža koliko je u braku rekao bi kako znam za sebe ja sam s njom hahhaha (malo šale). Samo nam fali jedna bebica,ali ona nešto ne dolazi,a zašto samo dragi Bog zna.
< Poruku je uredio NEUTJEŠNA -- 3.9.2009 16:13:05 >
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 6.9.2009 12:29:01
Azure
E pa mi smo se zabavljali 5 godina, zivjeli zajedno 2 godine a u braku smo vec pa jos malo pa 4 godine imamo jednu djevojcicu i dvoje djece je na putu.
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 6.9.2009 12:44:07
Junior
ja i moj mm smo se zabavljaLI 11 MJESECI KADA SMO OTISLI NA SICILIJU ZA N.GOD...NISAM NISTA NI SLUTILA,KAD HOP SUDBONOSNO PITANJEEE...HEHEHEEHE...VJENCALI SE 6MJ NAKON TOGA...I ONA VRLO BRZO SAZNAMO DA SAM TRUDNA, NAJVECA SRECA NA SVIJETU...NASE PILE MALO STIGLO NA SVIJETPRIJE 8 DANA!!!!!!!!!!!!!! NASA NAAAJVEEECAAA SRECA!!!!!!!!!!!
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 6.9.2009 21:30:24
Dida79
MM i ja smo se zabavljli puna dva mjeseca i onda smo zivili zajedno jos godinu i tri mjeseca kada smo se vjencali tacnije 21.11.1998 i od tada imamo dva prekrasna djecaka i naravno jos smo pri pameti hahaha...