Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 2.8.2009 11:06:01
breskvicaa
Uj, kad pogledam vase postove mene je sramota i pisati ali evo ja i mm smo se zabavljali 2,5mjeseca a 11.12.09 ce nam biti tacno cetiri godine kako smo u braku i super mi je nisam se pokajala
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 2.8.2009 13:54:41
tea lana
IZVORNA PORUKA: maida_sa
Uj, kad pogledam vase postove mene je sramota i pisati ali evo ja i mm smo se zabavljali 2,5mjeseca a 11.12.09 ce nam biti tacno cetiri godine kako smo u braku i super mi je nisam se pokajala
ma hajde mi smo se zabavljali puna tri mjeseca i 17 12 ce nam cetiri godine.Trebali smo se vjencati 11 12 2005 ali tada mi je bila godisnjica smrti nane.
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 2.8.2009 14:37:40
scarlett
Moj suprug i ja smo se zabavljali nešto više od 4 godine.
Često čujem da ljudi kažu (pogotovo stariji) duge veze pucaju, ali bolje i da pukne duga veza, nego da nakon par godina braka ljudi shvate da to nije to.
Moji roditelji su se zabavljali 8 godina, a seka je sa svojim dragim nedavno ušla u 10 god. i sretni su, samo još uvijek nemaju uslove da se uzmu.
Isto tako čula sam za parove koji su se zabavljali 7 dana, pa su i dan danas sretni.
Mislim da vrijeme u ovom smislu nije neko bitno mjerilo i da je ustvari relativan faktor.
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 2.8.2009 14:46:09
amarilis
Ja i mm 10 mjeseci se zabavljali, u braku smo 2 god i 6 mjeseci. Očekujemo prvu bebu sada u oktobru aBd. Moja rodica 10 god zabavljanja i 4 godine braka. Moja prija (nevjestina sestra) 7 dana zabavljanja i 8 godina braka. Bitno je da se, kako narod kaže ''nađe zajednička'' ...
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 2.8.2009 15:06:13
nermina_
ja i mm smo se zabavljali 10 dana kada samo poceli zivjeti zajedno i planirati vjencanje kao i bebicu :) 2 mjeseca nakon toga smo se vjencali a 2 sedmice prije vjencanja saznali da cemo postati mama i tata :))))
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 2.8.2009 15:29:23
de_de
Mi se zabavljali 7 godina i 4 mjeseca, i to poceli se zabavljati u petak 13, pa neka mi neko kaze da je petak 13 baksuzan. Sad 08.08. ce nam prva godisnjica braka
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 2.8.2009 18:57:24
breskvicaa
IZVORNA PORUKA: tea lana
IZVORNA PORUKA: maida_sa
ma hajde mi smo se zabavljali puna tri mjeseca i 17 12 ce nam cetiri godine.Trebali smo se vjencati 11 12 2005 ali tada mi je bila godisnjica smrti nane.