sunasce mamino -> Udarac glavom kod beba (6.2.2013 3:54:48)
|
danas mi se dogodilo nesto strasno,mozda malo previse histeriziram al se bojim psljedica... sjedila sam sa djetetom u narucju na krevetu ispod spustenog stropa da ga nahranim,nije htio papati pa sam ga primila ispod pazuha i tako malo podigla,to ga veseli,i tako ustala i podosta snaznim udarcem udarila u strop s njegovom glavicom...odmah je jako zaplakao ja sam se pocela jako tresti od straha da mu nebi sto lose bilo i pomalo panicno sto sad...nazvala sam na hitnu irekli su mi da obavezno odem njegovoj pedijatrici ako radi a ako ne da dodjem na hitnu jer beba ima tek 3mj...plakao je 2,3min i poceo malo cendrati,a posto sam ja sva drhtala svekrva ga je umirila,zaspao je i tako u snu ga nahranila a potom smo otisli pedijatrici...ona je pomalo sa smjeskom rekla da previse panicarim da mu nije nista i da mu nista nemoze biti jer nije imao nikakve znakove nit kvrgu ni nista na glavici,nije pobljedio nit povracao... molim vas ako ima koja mama sa slicnom situacijom,mislim ako je cije djete kad udarilo gavicom,molim za savjet il ako ste imali kakvih posljedica nako udarca glavom..jako se bojim da nebi sto bilo nakon nekog vremena,nekoliko mj il cak godine... isto tako muci me i to sto mi sad cijelo vrijeme bruji u glavi da sam losa mama sto sam nepaznjom povrjedila svoje djete...
|
|
|
|