Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sretan rođendan velikim momcima, Luki, Ediju i Maku Neka ste živi i sretni 1000 godina i slušajte svoje mame Znam da kasnim 1 dan, sjetila sam se juče nego me smantalo ono takmičenje u ljepoti
Imamo jos jedinu veeliku i vaznu vijest:Selena je jucer prohodala dok je slavila svoj prvi rodjenadan.Tako je blistala,obradovala se i gostima i poklonima...,folirala se i na kraju samo pocela hodati I neka mi jos samo neko kaze da je bezveze slaviti prvih nekoliko rodjendana
Brdo poljubaca vam salju mala princeza slavljenica i njena mama
Dragi Edi i Mak, sretan vam rođendan i želim vam sve naj naj naljepše u životu...
Puno poljubaca za mamu Suzanu
Ooo cure moje, pa ja ovo tek sada vidim... Izvinite molim vas. HVALA VAM DO NEBA! Bas ste sve slatke. Misur, tebi i Luki velika pusa jer su ove cestitke krenule od tebe.
Drage zenice hvala vam puno puno na iskrenim cestitkama, jako ste pazljive . Na zalost ja sam ih tek sada vidjela, a nebi ni to da mi nije rekla Suzana .