Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sretna godišnjica braka ... 16.12.2008 1:34:48
seky
Hvala vam od srca svima, ne zamjerite sto se nisam prije javila ali moja godisnjica je prosla sa temperaturom i bolu u bubregu... ovim ste me pravo iznenadile i mogu samo da kazem da me je sam Allah uputio na ovu stranicu da pogledam cestitke jer sam usnila forum i cestitku, nece te mi vjerovati al tako je..... Jos jednom od srca hvala i svima kojima ja nisam cestitala evo sad zelim sve najbolje za godisnjicu braka....
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.