Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hvala vam mnogo na lijepim zeljama. I ja vama zelim svako dobro.
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
Koliko sam ja shavtila danas nam rođendan slavi reallove, draga sve najbolje ti želim puno sreće ljubavi i zdravlja.
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
Draga moja sretan ti rođendan ( ja sam bila uvjerena da ovu čestitku strevbam uputiti noćas iza 12)
Želim ti sve najbolje. Mnogo zdravlja i sreće. Život obasjan lijepim stvarima, dane u veselju i radosti, Allahovu volju da tebi i tvojima svaki dan bude ispunjen ostavrenjem želja.
hvala Alma od srca InsAllah sve je u Allahovim tebi hvala na iskrenim zeljama pusa za Lajlu i navrati na kafu ponekad
Sretan rodjendan reallove sa malenim zakasnjenjem, kao i svim ostalim nasim dragim clanicama koje su proslavile svoje rodjendane prethodnih dana... a naravno i danas dragoj forumasici mamine oci...
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.