Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Shee draga moja, sretan ti rodjedan od srca zelim, puno zdravlja, ljubavi, srece, rahatluka, bereketa, i para u zivotu ti zelim . Da ti dragi Bogu cuva ono sto imas i volis, a podari ti ono sto zelis a nemas. Leva ljepotice draga, sretan ti rodjedan , od sve srca ti zelim najvise sto ti se pozeljeti moze, puno zdravlja, srece, ljubavi, rahatluka, da te dragi Allah obraduje sto prije s onim sto najvise zelis i ocekujes. AMIN!
A sad hocel ko castiti'??? Nadam se da vam se svidjaju pokloni
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 25.2.2010 8:53:17 >
Od srca ti zelim sve najbolje, prvenstveno ti zelim puno zdravlja i srece u zivotu. Da ako Bog da dozivis samo lijepe trenutke imas sa svojom porodicom i sa svojom ljepoticom sa plavim okicama.
Draga moja jednostavno sve NAJLJEPSE sto se nekom moze pozeliti zelim ti od srca!!
Ljubimo te puno i zelimo da ovaj dan provedes sa osmijehom na licu!!!
Draga nasa adminstratorice ...sretan ti rodjendan...Zaista nema rijeci koje bih opisale ono sto ti zaista ja zelim...ali ev pokusat cu. Zelim ti sretan rodjedan, puno zdravlja, srce, ljubavi, rahatluka, para...Da ti dragi Bog podari ono sto zelis a nemas a sacuva ono sto imas i volis. Da ti se u ovoj godini zivota ispuni neka tvoja najveca zelja, i tako narednih makar 100 godina... Voli te i ljubi tvoja Amelaa..
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 1.3.2010 0:07:55 >
Ako je tuga ako je bol, Višnja ti nudi razgovor Ako je sreća, ako je radost, Višnja ti daje još veću blagost Zato ovu ružu poklanjam tebi Da te rezveselim-zašto i ne bih Drugarica prava uvijek ti si bila Ljepotu duše stavljaš ti na krila Zato, sretan rođendan ti želim od srca jedan njegov djelić i za tebe kuca...
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.