Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Cestitke za rodjendan svim zenicama kojima nisam bila u prilici cestitati...I zelim im sve najbolje...
Zakasnila sam i na Adanin, ali za lijepe zelje nije kasno . draga moja od srca ti zelim sretan rodjendan da ih docekas jos mnogo, mnogo, u zdravlju, sreci i ljubavi.. I da ti se ostvare sve zelje... Pusa!
Takodje cestitke idu i za hanady, sve najbolje povodom rockasa, da ih dozivis jos puno, punooo...Sretan rodjendan!
Ivonaaa, pa sretan ti rodjeni dan...Sve najbolje ti zelim...da ti se sve nade i snovi ostvare i da si mi uvijek sretna, vesela i nasmijana...Ljubimmm teeeeee...
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
Drage moje drugarice forumasice,hvala vam puno na cestitkama!Slagala bih kada bih rekla da ovo nisam ocekivala,pa cu samo reci da mi je drago sto se nisam razocarala Hvala vam od srca!
Drage moje drugarice forumasice,hvala vam puno na cestitkama!Slagala bih kada bih rekla da ovo nisam ocekivala,pa cu samo reci da mi je drago sto se nisam razocarala Hvala vam od srca!
Ivona, pusa i najljepše želje od bembolinija i mene