Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Sretan rođendan našem članu RR-a! 4.12.2011 9:20:11
Anoniman
Niobe sretan rodjos sve najbolje
RE: Sretan rođendan našem članu RR-a! 4.12.2011 9:38:53
Anoniman
Niobe, sretan ti rodjendan, uzivaj draga!
RE: Sretan rođendan našem članu RR-a! 4.12.2011 10:35:09
Mya_81 RR
Sretan roćkas, mila!!!
_____________________________ Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
RE: Sretan rođendan našem članu RR-a! 4.12.2011 10:44:05
R&T@
Sretan rodjendan
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Sretan rođendan našem članu RR-a! 4.12.2011 14:20:52
Anoniman
Ja se jucer nisam stigla javiti na rr...a moram i ovdje Sretan rodjendan mojoj sahari...dabogda ti se sve zelje ostvarile Niobe...sretan rodjendan i tebi...vas dvije podijelite ovu tortu
RE: Sretan rođendan našem članu RR-a! 5.12.2011 0:05:49
Anoniman
dadada, hvala, predlazem da nam se u dijeljenju prikljuci i nunichi Nunichi , dusice, evo da i ja pocnm prva sa cestitkama za tvoj rodjendan Draga, sretan ti rodjendan, neka ti se ostvare sve zelje koje pozelis u zivotu, mnogo zdravlja, ljubavi, para, festa, smijeha, pusaaaaaaaaaaaaaaaaaa
< Poruku je uredio sahara -- 5.12.2011 0:06:27 >
RE: Sretan rođendan našem članu RR-a! 5.12.2011 0:40:46
Visnja RR
_____________________________ Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
RE: Sretan rođendan našem članu RR-a! 5.12.2011 0:46:06
milenium
IZVORNA PORUKA: Visnja RR dobra ti ova. p.s.jetrve ste pocahontas sretan rođendan tebi i svima koji danas slave
RE: Sretan rođendan našem članu RR-a! 5.12.2011 7:11:17
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Visnja RR hvala draga jetrvo! eh što mi uljepša jutro.. hvala i ostalima! i ja zelim sretan rodjendan svima koji danas slave i sahari sa danom zakasnjenja!
_____________________________ Bilježim se sa štovanjem
RE: Sretan rođendan našem članu RR-a! 5.12.2011 7:14:20
Nunichi
IZVORNA PORUKA: sahara dadada, hvala, predlazem da nam se u dijeljenju prikljuci i nunichi Nunichi , dusice, evo da i ja pocnm prva sa cestitkama za tvoj rodjendan Draga, sretan ti rodjendan, neka ti se ostvare sve zelje koje pozelis u zivotu, mnogo zdravlja, ljubavi, para, festa, smijeha, pusaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pravi si drug...kako bu ti ona sa mnom dijelila. Hvala ti mila. Niobe, poky sretan rockas i vama!
RE: Sretan rođendan našem članu RR-a! 5.12.2011 10:07:44
R&T@
Drage nase,
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Sretan rođendan našem članu RR-a! 5.12.2011 10:17:20
new mama
Nunichi sretan rodjendan mila, sve najbolje ti zelim od srca.ljubimo vas puno I ostalim slavljenicama sretan rodjendan
_____________________________ A&V ~moje sve na svijetu ~
RE: Sretan rođendan našem članu RR-a! 5.12.2011 10:39:03
Malenaoduvijek
pridruzujem se cestitkama,sahara,nunuchio,pocahontas i ako jos neko slavi takodje sretan rodjendan
_____________________________ Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!
RE: Sretan rođendan našem članu RR-a! 5.12.2011 11:25:02
pocahontas
nunichi, tek sad vidim da je i tebi bio a sjećam se kada smo davno na temi bebe 2009 to konstatovale..da smo sahara, ti i ja u koji dan s rodjendanima pa nek je sretan koji god da je po redu niobe sretan i tebi, sve naj naj naj...a gdje je ona btw-kao da je nema ovih dana
_____________________________ Bilježim se sa štovanjem
RE: Sretan rođendan našem članu RR-a! 5.12.2011 18:39:10
Nunichi
Hvala curice. Evo za vas od mene
RE: Sretan rođendan našem članu RR-a! 5.12.2011 18:54:22
Anoniman
pocy, sretan rodjendan draga i hvala na cestitkama
RE: Sretan rođendan našem članu RR-a! 5.12.2011 19:05:11
teacher75
sretan rodjendan svim nasim slavljenicama!
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Sretan rođendan našem članu RR-a! 5.12.2011 19:09:39
Anoniman
E jeste se izredale nunichi i poky
RE: Sretan rođendan našem članu RR-a! 5.12.2011 19:29:00
R&T@
Dadada, bas si VELIKOdusna
RE: Sretan rođendan našem članu RR-a! 5.12.2011 19:49:15
Anoniman
sretan rodjendan slavljenicama
RE: Sretan rođendan našem članu RR-a! 5.12.2011 20:00:20
mala86
nasoj dragoj niki83 sretan rodjendan sve najbolje
_____________________________ Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦
RE: Sretan rođendan našem članu RR-a! 5.12.2011 20:13:53
Nunichi
Jao dadada Vidim ja da ti saharu vise voles...kod nje pravi macak. Hvala na cestitkama! Niki83 sretan i tebi nas dan Jesmo se fino sastale, 3 komada danas.
RE: Sretan rođendan našem članu RR-a! 5.12.2011 20:25:57
klemzi
Pocy, Nunichi, Niki želim vam da budete zdrave, da oni koje volite budu zdravi, da budete voljene i da svi zajedno uvijek budete rahat...ljubim vas
_____________________________ Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
RE: Sretan rođendan našem članu RR-a! 5.12.2011 20:29:09
henna ze
pa to i mojoj niki rodjendan..draga moja i tebi želim sretan..želim ti sve naj naj naj... moja Jeniffer Aniston..šaljemo ti puse moja BFF i ja... kako divno..takve osobe kao vas dvije danas imaju rodjendan...ponosna sam što vas poznajem i imam za prijateljice...
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
RE: Sretan rođendan našem članu RR-a! 5.12.2011 20:33:48
tekja
Cure sretan vam rodjendan ...jao kako ja volim decembarsku raju
_____________________________ Jul 20th ...just because it burns doesn't mean you're gonna die you gotta get up and try try try!
Anketa
Jaslice ili teta čuvalicaпеперутка16 Da li biste radije upisale dijete u jaslice ili angažovale tetu čuvalicu?
Oznake