Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
draga moja drugarice... zivot i sudbina mi te posla da kradom udjes u moje srce i preskocis MOJ KINESKI ZID. cudni su Boziji putevi koji nepoznate ljude spajaju i cine im svakodnevnicu boljom i vedrijom. nisam ni slutila da tako daleko postoji neko ko me razumije i kad sutim,ko ima tako veliko srce i strpljenje da me saslusa i ko je za mene uvijek tu. budi uvjek takva kakva jesi,lijepa i pametna,nastavi svoje misije i pokazi svijetu koliko si velika. uvjek i zauvjek tvoja koka. sretan rodjendan VISNJA RR.
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
Draga Mya_81 RR,sretan ti rođendan. Puno zdravlja, sreće i lijepih dana za tebe i tvoje najmilije. Da u vaš život strahovi ne ulaze da sve bude kako biti treba, da vam se osmjeh svakoga jutra na licu nađe..
3 minute prije
< Poruku je uredio Hanady RR -- 2.3.2011 0:01:48 >