Hanady RR -> RE: Sretan rođendan našem članu RR-a! (20.1.2011 23:56:12)
|
Sretan rođendan koko... sreća, zdravlje i ljubav su ono što imaš...al uvijek neka bude tu i na okupu. Sve najbolje uz stihove[sm=smiley1.gif] http://www.youtube.com/watch?v=ONDF6RH5VYc Ja sam žena za sva vremena Ja sam žena koja zna što želi zavladati svijetom gdje svi bi je htjeli zavesti, sresti, barem upoznati ja žena sam snažna i bit ću važna i dovoljno jaka da kroz svijet mogu sama ne trebam nikog, a želim sve imati. A sve što sam htjela kad mlada sam bila da postanem netko, da dobijem krila i jednog dana svi za mene znaju. Da, ja sam žena za sva vremena ne za jedan dan, ne za jedan dan Jer ja sam žena za sva vremena moja ostat će sjena i kad ne budem ja. Ja sam žena koja zna što želi zavladati svijetom gdje svi bi je htjeli zavesti, sresti, barem upoznati A mogla bi biti glavna i slavna u svakome društvu jedina dama uvijek uz nekog, nikada sama. Jer ja sam žena za sva vremena ne za jedan dan, ne za jedan dan jer ja sam žena za sva vremena moja ostat će sjena i kad ne budem ja. [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
|
|
|
|