Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ovo je bio jedan od ljepsih i drazih rodjkasa!ispunjen do zadnjeg trena ,e moram se pohvalit dobila sam masazer relax i tone
Draga moja drugarice... Prije xx godina si stigla na ovaj svijet i nisam mogla ni zamisliti da cu te jednog dana upoznati... da cu vidjeti tu osobu koju osjecam da postoji na ovom svijetu... jednostavnu, a opet posebnu... njeznu, a opet prkosnu... lijepu i pametnu... a eto, dozivjela sam i presretna sam sto sam upoznala takvo stvorenje kao sto si ti... ostani uvijek KOKA I PO... jer jesi ZENA I PO... Da ti se sve preostale neostvarene zelje, ostvare... Da budes zdrava, sretna, zadovoljna, prepuna para... zajedno sa svojom porodicom i svojim momcima... voli te tvoja zivotinjka i zauvijek drugarica... SRETAN TI RODJENDAN ZLATO MOJE MILO...
Ja sam žena koja zna što želi zavladati svijetom gdje svi bi je htjeli zavesti, sresti, barem upoznati ja žena sam snažna i bit ću važna i dovoljno jaka da kroz svijet mogu sama ne trebam nikog, a želim sve imati.
A sve što sam htjela kad mlada sam bila da postanem netko, da dobijem krila i jednog dana svi za mene znaju. Da, ja sam žena za sva vremena ne za jedan dan, ne za jedan dan Jer ja sam žena za sva vremena moja ostat će sjena i kad ne budem ja.
Ja sam žena koja zna što želi zavladati svijetom gdje svi bi je htjeli zavesti, sresti, barem upoznati A mogla bi biti glavna i slavna u svakome društvu jedina dama uvijek uz nekog, nikada sama.
Jer ja sam žena za sva vremena ne za jedan dan, ne za jedan dan jer ja sam žena za sva vremena moja ostat će sjena i kad ne budem ja.