Dr.Hasanovic na Ilidzi (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Porodilište

Poruka

dincica -> Dr.Hasanovic na Ilidzi (4.2.2013 8:29:35)

zna li ko kakav je dr.Hasanovic na ilidzi ,imate li iskustva sa njim?

Dida79 -> RE: Dr.Hasanovic na Ilidzi (4.2.2013 9:11:29)

Cula sam za ovog dr ja licno nisam bila ali imam par prijateljica koje su bile kod njega i kazu da nije los.
Ja sam kod dr Branke a kako ona sad ide u penziju pojma nemam kome sad da idem,meni je receno da se javim sredinom februara

Private -> RE: Dr.Hasanovic na Ilidzi (4.2.2013 9:33:28)

Fin,pristupacan,mlad.Mene sta god je interesovalo i objasnio je.Znao me zafrkavti za pol bebe.Cula sam davno da bi trebao preci na Jezero,e sad da li ce sta od toga biti neznam.

Teddy Bear -> RE: Dr.Hasanovic na Ilidzi (4.2.2013 10:26:52)

Obje trudnoce sam vodila kod njega, i mogu reci da je dr extra [sm=smiley1.gif]

CombatKitten -> RE: Dr.Hasanovic na Ilidzi (4.2.2013 12:07:48)

Da li u zavodu (na ilidzi) druga smjena radi do 20:00 kako pise na stranici zavoda?
treba mi uputnica za sutra za GAK,dr. Hasanovic je danas druga smjena pa da odem malo kasnije.
jednu subotu sam otišla i poljubila vrata iako pise da rade subotom toliko o tacnosti informacija[sm=zmeden.gif].

dincica -> RE: Dr.Hasanovic na Ilidzi (4.2.2013 15:08:45)

ja mislim da subotom ne radi uopste ginekologija na Ilidzi.A i mene zanima do kad radi druga smjena radnim danima ?

Teddy Bear -> RE: Dr.Hasanovic na Ilidzi (4.2.2013 15:09:03)

Mislim da rade do 8 mada svrati ti malo ranije, a to za subote, rade svaku prvu subotu u mjesecu. ne svaku, pozzz

Dida79 -> RE: Dr.Hasanovic na Ilidzi (4.2.2013 15:11:29)

Rade do 20 h ali ti svakako ranije otidji znas kako to ide kod nas [sm=hudicek1.gif]

JA sam danas zvala za papu Hasanovic samo radi i svi termini su popunjeni do aprila [sm=hudicek1.gif]

CombatKitten -> RE: Dr.Hasanovic na Ilidzi (5.2.2013 15:32:38)

Nazalost je tako, dr. Hasanovic je pun jer je sam ostao na ilidzi. Dr. Branka otisla u penziju. Tek sredinom februara bi trebao jedan novi dr. doci. Meni dr. Hasanovic samo uputnice pise i daje savjete. Odlican je, pristupacan,ma [sm=smiley27.gif]pravo.jucer sam otisla u pola 5 i za 10 minuta dosla na red. Zasad mi je ilidza[sm=smiley20.gif]

Stranica: [1]