RE: Dr.Pasha - proizvodi prirode! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

Dr.Pasha -> RE: Dr.Pasha - proizvodi prirode! (7.2.2013 14:58:36)

IZVORNA PORUKA: muaaa

Jos prosle zime sam kupila bazam za usne u kutijici.Prezadovoljna sam ucinko,nisu mi pucale usne niti se susile.

Prije par dana sam uzela sapun za lice na bazi meda,isto zadovoljna.

Ubrzo kupujem ulje marelicu vec snimljeno u apoteci.

generalno sam prezadovoljna i drago mi je da imamo nase proizvode koji su prirodni i jako kvalitetni a cijenom pristupacni

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Draga Muaaa :) :)

Mnogo ste nas usrecili sa svojim komentarima. Ovakvi komentari nam uvijek odaju priznanje za nas rad i trud, hvala Vam mnogo. Dali ste nam elan za dalji razvoj :) Drago nam je da Vam odgovaraju nasi proizvodi :)

Srdačan pozrdav!

nanika -> RE: Dr.Pasha - proizvodi prirode! (7.2.2013 15:13:47)

Koza mog djecaka je strasno suha. Nisam nijednim proizvodom koji sam kupovala bila zadovoljna.
Koji mi proizvod preporucujete od vaseg asortimana?

muaaa -> RE: Dr.Pasha - proizvodi prirode! (7.2.2013 15:27:58)

IZVORNA PORUKA: Dr.Pasha

Jos prosle zime sam kupila bazam za usne u kutijici.Prezadovoljna sam ucinko,nisu mi pucale usne niti se susile.

Prije par dana sam uzela sapun za lice na bazi meda,isto zadovoljna.

Ubrzo kupujem ulje marelicu vec snimljeno u apoteci.

generalno sam prezadovoljna i drago mi je da imamo nase proizvode koji su prirodni i jako kvalitetni a cijenom pristupacni

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Draga Muaaa :) :)

Mnogo ste nas usrecili sa svojim komentarima. Ovakvi komentari nam uvijek odaju priznanje za nas rad i trud, hvala Vam mnogo. Dali ste nam elan za dalji razvoj :) Drago nam je da Vam odgovaraju nasi proizvodi :)

Srdačan pozrdav!

Hvala i vama

Zelim Vam sto uspjesniji rad

A ja se ne smirujem dok sve ne nabavim iz asortimana[sm=smiley20.gif]

minie -> RE: Dr.Pasha - proizvodi prirode! (7.2.2013 15:50:39)

Nanika probaj ovu kremu sa shea butterom za bebe, mi imamo sam shea butter, i izlijecio nam je AD jako brzo, a ovaj sa u kombinaciji sa etericnim uljima je sigurno jos djelotvorniji.

Ja cu kupiti ovaj sapun Limun-shea puterom za njegu koze lica prvom prilikom[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mala_sa -> RE: Dr.Pasha - proizvodi prirode! (7.2.2013 16:22:58)

Mi smo dosad probali:
sapuni za lice:
- med
- mak i cimet (za problematicnu kozu lica)
- kafa - aromatica.
Svi su bas bas dobri [sm=smiley1.gif].

Takodjer imamo i kremu za bebe, i stvarno nam je super, koristimo je za sve [sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Dr.Pasha - proizvodi prirode! (7.2.2013 18:13:25)

Ja danas nadopunih kolekciju Dr.Pasha proizvoda
Ulje marelice za kozu lica (stari se moram to da zaustavim [sm=smiley36.gif])
svjecu za masazu ali s mirisom koji je bas po mom ukusu...mirise na more...ovo da zaposlim malo i muza ... ne mogu samo ja nega masirati sa svjecom kjirisom vanilije
i kupila sam mali sapuncic menta kukuruz za kosu MM... pa da isproba...cili smo da je odlicna [sm=bravo.gif]

Sve sam kupila u prodavnici Alma Ras u BBI...Bas se ispricah sa prodavacicama koje citaju i Ringeraju [sm=bravo.gif]
[img]http://www.dodaj.rs/f/1s/Yg/3BTl0ybQ/fotografija0438.jpg[/img]

saritaa -> RE: Dr.Pasha - proizvodi prirode! (7.2.2013 23:26:42)

Moj mm ima jako osjetljivu kozu glave ( sisa se skroz na kratko ili brije glavu), koza mu je suha i oprhla, ili se stvore krastice...zanima me da li imate neki proizvod koji bi nam preporucili da isprobamo...ostale proizvode pomenute na ovoj stranici kupujem prvom prilikom [sm=smiley1.gif]

Dr.Pasha -> RE: Dr.Pasha - proizvodi prirode! (11.2.2013 11:34:45)

IZVORNA PORUKA: saritaa

Moj mm ima jako osjetljivu kozu glave ( sisa se skroz na kratko ili brije glavu), koza mu je suha i oprhla, ili se stvore krastice...zanima me da li imate neki proizvod koji bi nam preporucili da isprobamo...ostale proizvode pomenute na ovoj stranici kupujem prvom prilikom [sm=smiley1.gif]

Draga Sarita,

Ono sto bismo Vam mi preporucili je tokom redovitog kupanja, pranje tjemena uz Sapun Med i nakon pranja tjeme mazati sa tankim slojem Zlatnog Melema ili Kreme Argan (koja tek treba da bude u prodaji). Vas muz nece mastiti kosu time jer ce koza masu upiti, a eventualni ostatak moze se uvijek odstraniti rucnikom ili maramicama. Vazno je da su sastojci bar kratkotrajno u kontaktu sa tjemenom.

Nadamo se da cemo biti od pomoci :)

Srdačan pozdrav!

saritaa -> RE: Dr.Pasha - proizvodi prirode! (17.2.2013 0:40:36)

IZVORNA PORUKA: Dr.Pasha

IZVORNA PORUKA: saritaa

Draga Sarita,

Ono sto bismo Vam mi preporucili je tokom redovitog kupanja, pranje tjemena uz Sapun Med i nakon pranja tjeme mazati sa tankim slojem Zlatnog Melema ili Kreme Argan (koja tek treba da bude u prodaji). Vas muz nece mastiti kosu time jer ce koza masu upiti, a eventualni ostatak moze se uvijek odstraniti rucnikom ili maramicama. Vazno je da su sastojci bar kratkotrajno u kontaktu sa tjemenom.

Nadamo se da cemo biti od pomoci :)

Srdačan pozdrav!

Hvala puno [sm=smiley1.gif].

sheri -> RE: Dr.Pasha - proizvodi prirode! (17.2.2013 9:02:06)

ja koristim mak i cimet sapun za lice, i za masazu tijela, dobro kao piling dodje, i procirkulise super. od nedavno koristimo svi u kuci melem, i super je, spasio mi je ruke, usne koje su uvijek ispucane, a i kod djevojcice kad sta primjetim namazem i sve bude brzo super.
sve pohvale za Dr.Pasha proizvode [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Dr.Pasha -> RE: Dr.Pasha - proizvodi prirode! (19.2.2013 9:26:15)

IZVORNA PORUKA: sheri

ja koristim mak i cimet sapun za lice, i za masazu tijela, dobro kao piling dodje, i procirkulise super. od nedavno koristimo svi u kuci melem, i super je, spasio mi je ruke, usne koje su uvijek ispucane, a i kod djevojcice kad sta primjetim namazem i sve bude brzo super.
sve pohvale za Dr.Pasha proizvode [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Zahvaljujemo :))))

Alannah -> RE: Dr.Pasha - proizvodi prirode! (24.2.2013 22:31:24)

Isprobala sam vecinu sapuna,vecini familije za praznike poklonila vase poklon pakete,kremu za bebe koristim i za sebe i mm i za bebu. Ulja nisam probala,mnisu jos stigla na red, a ono sto me zanima je da li su hladno cijedjena?

Visnja RR -> RE: Dr.Pasha - proizvodi prirode! (24.2.2013 22:45:40)

evo da prijavim da odkad kupih ulje marelice koristim ga svako vece ... nanesem na vlaznu kozu lica, vrata i dekoltea ... prvo, sto uziavam u njegovom mirisu a drugo brzo se upije i nemam osjecaj masnoce... a treace zadovoljna sam kozom... imam onaj osjecaj da sam je nahranila

sljedece sto kupujem je sapun s limunom shea butter za sebe

a ide i 8 mart.... ulja i svjece za masazu su odlicni pokloni za zenskinje koje znam [sm=smiley1.gif]

eto sad mi dodje ideja i za tete u vrticu... [sm=bravo.gif]

muaaa -> RE: Dr.Pasha - proizvodi prirode! (24.2.2013 22:58:52)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

evo da prijavim da odkad kupih ulje marelice koristim ga svako vece ... nanesem na vlaznu kozu lica, vrata i dekoltea ... prvo, sto uziavam u njegovom mirisu a drugo brzo se upije i nemam osjecaj masnoce... a treace zadovoljna sam kozom... imam onaj osjecaj da sam je nahranila

a ide i 8 mart.... ulja i svjece za masazu su odlicni pokloni za zenskinje koje znam [sm=smiley1.gif]

Cekala sam da te cujem po pitanju ulja[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

draguljče -> RE: Dr.Pasha - proizvodi prirode! (24.2.2013 23:03:29)

Kakve su cijene ovih proizvoda?

Visnja RR -> RE: Dr.Pasha - proizvodi prirode! (24.2.2013 23:13:24)

IZVORNA PORUKA: draguljče

Kakve su cijene ovih proizvoda?

vrlo pristupacne...
moze se desiti da virarju u marka gore dolje sto zavisi od mjesta gdje kupujes...

Visnja RR -> RE: Dr.Pasha - proizvodi prirode! (24.2.2013 23:13:59)

Cekala sam da te cujem po pitanju ulja[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

preporujujem ti ...spominjaces me ...(po dobru [sm=smiley36.gif]) [sm=smiley1.gif]

MicoTico -> RE: Dr.Pasha - proizvodi prirode! (24.2.2013 23:15:09)

A koliko staviš ulja?
I da... čini mi se da sam pročitala da je preporuka na suvu kožu, a ti stavljaš na vlažnu? Neki trik ili ...?

Visnja RR -> RE: Dr.Pasha - proizvodi prirode! (24.2.2013 23:18:12)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

A koliko staviš ulja?

5 - 6 kapi na dlanove i onda dlanovima predjem preko lica vrata i dekoltea... treba koza da bude lagano vlazna da se s vlagom upija

Dr.Pasha -> RE: Dr.Pasha - proizvodi prirode! (25.2.2013 13:08:29)

IZVORNA PORUKA: Alannah

Isprobala sam vecinu sapuna,vecini familije za praznike poklonila vase poklon pakete,kremu za bebe koristim i za sebe i mm i za bebu. Ulja nisam probala,mnisu jos stigla na red, a ono sto me zanima je da li su hladno cijedjena?

Draga Alannah,

Da, sva nasa ulja su hladno cijedjena :)

Zahvaljujemo na pohvalama :)

Alannah -> RE: Dr.Pasha - proizvodi prirode! (25.2.2013 18:31:22)

Divno [sm=smiley1.gif]. Hvala na odgovoru!

MicoTico -> RE: Dr.Pasha - proizvodi prirode! (4.3.2013 19:23:32)

Po preporuci Višnje kupila sam ulje marelice i malo je reći da sam zadovoljna. Prekrasno miriše, koža je meka i nježna nakon nanošenja. Fantastičan proizvod!

Visnja RR -> RE: Dr.Pasha - proizvodi prirode! (4.3.2013 19:29:10)

Mico Tico drago mi je da ti se svidja .... [sm=bravo.gif]

amra_sa -> RE: Dr.Pasha - proizvodi prirode! (4.3.2013 19:29:17)

Koje svijeće za masažu su najbolje (vidjela sam ima lavanda, menta ili tako nešto itd.) ?

bananica -> RE: Dr.Pasha - proizvodi prirode! (4.3.2013 19:31:28)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Po preporuci Višnje kupila sam ulje marelice i malo je reći da sam zadovoljna. Prekrasno miriše, koža je meka i nježna nakon nanošenja. Fantastičan proizvod!

tek vidim ovu temu

moram onda i ja kupiti to ulje

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>