scarlett -> Da se spasi mladost - Mirza Mehinović (29.1.2013 21:50:12)
|
Drage ženice, znam da vam je previše ovih tema, sa svih strana smo okruženi apelima za pomoć, ali istovremeno smo svjesne da se svaka od nas ili neko od naših bližnjih može naći u istoj situaciji. Ne znam koliko će vas se odazvati da učestvuje u ovoj akciji, ali ja jednostavno osjećam moralnu odgovornost da pokušam. Riječ je jednom mom sugrađaninu, momku kojem je prije par godina dijagnosticirana teška bolest i neophodna mu je transplantacija bubrega. Već duže od 1,5 godinu pokušava da prikupi potrebnio novac, riječ je o 160. 000 , - KM Nažalost, još uvijek nema ni 100.000, a on strpljivo čeka iz dana u dan. Međutim imunitet njegovog organizma opada, upravo su mu dr. rekli da mu i rad srca dolazi u pitanje i da se situacija treba riješiti čim prije. A on još uvijek nema dovoljno ni da uđe u Batkovu Otvorenu mrežu. Da bi se to desilo, potrebno mu je 106.000,- Nije ostalo još mnogo da uđe u mrežu, ali ako se to bude prikupljalo ovim tempom, pitanje je kako će to njegov organizam podnijeti. Drage ženice, ja ću sada postaviti slike svoga nakita i otvoriti aukciju. Nudim svaki komad po cijeni od 1,- KM. Čak i da to bude maksimalna prihvaćena cijena, ja ću biti sretna da sakupimo još koju markicu. Aukcija će trajati do nedelje, 3. februara 2013 do uvečer 00h I ovaj put idemo na povjerenje, ja ću se pobrinuti za dostavu, preuzimam i troškove dostave ukoliko šaljem van Sarajeva, a vaše je samo da uplatite na njegov račun. Ukoliko vas zanima nešto više o ovom mladom čovjeku koji je već toliko vrmena strpljiv i nije skidao osmjeh s lica donedavno, a sada se vidi da već lagano klone i gubi nadu, onda možete pročitati na FB profilu Mirza Mehinović - Da se spasi mladost Hvala vam velika od [sm=smiley27.gif] unaprijed
|
|
|
|