Bebica11 -> Gnojna angina kod odraslih (25.1.2013 15:20:31)
|
Molim moderatore da prebace temu ako je vec otvorena slicna ali ja nisam nasla:( Dobila sam usljed pada imuniteta gnojnu anginu, 5 dana nisam mogla skinuti visoku temperaturu, na kraju me porodicni ljekar poslao ORL doktoru a ona mi je dijagnosticirala gnojnu anginu i propisala 10 ndana pencilin i jos me napala sto me porodicni ljekar njoj poslao itd, jako je bila gruba, kasnije sam s njenim nalazom otisla porodicnom ljekaru koji propisuje terapiju, i promijenio mi ovih 10pencilina u 7 pencilina, kasnije kad sam to sve isprimala i sve se smirilo otisla sam na kontrolu ORL dr i napomenula joj da mi je porodicni samo propisao 7 a ona opet pocela meni nabrajati kako ionako ne slusaju nju, al eto to je kao minimalna doza i da mi sad grlo izgleda "BOLJE" nego prije i da je ok, i sad nakon 3-4dana od injekcija mene opet malo kao tupo bole krajnici, nemam temperaturu, al imam uzasan strah od nje, ne znam vise ni kome da se obratim ko kad jedan na drugog dr prebacuju, bojim se da se ne pogorsa opet???? da li je ovo uobicajeni tok, da to postepeno se smiruje dal je ok da opet osjetim tupi bol, ima li iko iskustva, malo me strah[sm=zmeden.gif] jer dojim curicu mal nas ovi pencilini nisu kostali prestanka dojenja ako se vrati necu moci nastaviti dojiti sigurno jer je i sad laktacija minimalna[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
|
|
|
|