emma.L -> RE: Kako ocistiti (oprati) tepih (10.8.2010 13:35:34)
|
Što se tiče pranja u praonicama, ne preporučujem praonicu kod džamije na Kovačićima (ne znam je li to Ul. Kemala Kapetanovića- jednosmjerna koja prolazi pored restorana Capuccino). Imamo mali, bijeli, čupavi tepih (ovi sada sintetički resasti) kroz koji baš voda prođe brzo. Dakle, ako imalo kvalitetno pereš, i prljavština izlazi jer je sav šupljikav. Međutim, prošle godine smo ga njima odnijeli, MM im rekao da odmah naplate dva pranja (dakle da ga dva puta istrljaju i isperu), vratili ga kao opranog, razmotali i vidimo da uopće nisu pogledali nakon sušenja kakav je. Strana na koju se slijevala voda nakon pranja je ostala prljava skroz. Te mi opet njima. Drugi put ga operu besplatno, nije bilo idealno, ali nismo više vraćali. A u Hadžićima ima neka praonica, tamo smo nosili ogromni, teški, vuneni svijetlo zeleni tepih i bio je super. Jeste da su ga dva puta prešli jer im je pokisao na sušenju, ali sam baš bila zadovoljna. Ove godine će i ovaj dobiti. A što se tiče ljudi koji dođu doma sa mašinama- isprobano i dobro je zaista. Svaka pohvala i nije skupo. Nama dođu dvojica- tepih, stazu iz sobe, dvosjed, trosjed, fotelju, dva taburea za 40 KM i za sat i pol. Poslije trebaš malo izići da se to osuši, ali ljeti ne bi trebalo dugo trajati.
|
|
|
|