novi kolacic -> RE: Da nam bude sretna 2013 sa nasim prvacicima (31.1.2013 18:50:15)
|
IZVORNA PORUKA: Hannan I ja imam prvacica ako Bog da ove skolske godine.Doduse, prvo sad u februaru ocekujemo poziv za pretskolsko tih 180 ili vec koliko sati, kod nas u TK to haman bude svaki dan od marta do juna ako sam dobro skontala. Iskreno brige ima, kako ce se snaci, kakvu uciteljicu ce dobiti i milion drugih pitanja, a onda mi naumpadnnu nase mamice cija su djecica sad prvacici pa se smirim :) On je spreman, mozda malo i vise, jer je jako radoznalo dijete, pa vidjecemo ako Bog da kako cemo. Jos jedna me stvar brine, krajem juna ako Bog da u nas dom bi trebala da dodje bebica, a samo 2mj poslije skola, bojim se da to ne bude previse za njega, mada sad super reaguje na price o bebi, stavlja rukicu na stomak da osjeti njene pokrete. Sretno svim buducim skolarcima. Moja je kcerka krenula u skolu ISTI dan kad sam se ja poradala, nisam bila tu ni da je ispratim! Lagala bih ti ako bih ti rekla da je sve proslo bez posljedica. Dva stresa u isto vrijeme + par mjeseci prije smo se iselili ja i muz iz sobe u kojoj smo skupa spavali i napravili njoj skolsku sobu a mi u dnevnu s bebom. To su, zapravo, tri stresa za njenu psihu, koja su rezultirala mjesecarenjem i nocnim morama. Znaci, na svjesnoj razini bebu je obozavala, igrala se, presvlacila je i pomagala mi (hvala Bogu na velikoj tazlici u god.-svjesna svega, pomaze i ne moram jos i za nju brinuti), ali kad legne spavati - problemi. Da te utjesim, sve se vrlo brzo rijesilo... Beba mi sad ima 4,5 mj. a starija je super u skoli, vise nema mjesecarenja i budenja po noci, nocnih mora i sl. 4 mj.su bila dovoljna da se sve dovede u red!
|
|
|
|