bebano -> RE: Dali mogu zajedno stene i beba? (2.12.2008 12:03:47)
|
Mislim da nije poenta u tome imali neko cuku ili macu , već u tome kako je održava. Meni u kući, iako je maca perzijska nikada nećete vidjeti dlake, niti maca hoda po stolu, šporetu i sl. Dakle, važno je održavati higijenu i kuće i kućnog ljubimca. I ja sam bila kod ljudi koji imaju mačku, ali je niti češljaju , niti kupaju, a ni kuću ne usisavaju , pa je onda normalno da je prljavo. Ali kada se to sve lijepo održava nema nikakvih problema. Maca ima svoje mjestio i nikada se nije ni popiškila , ni pokakila nigdje drugo osim u svom pjesku. Dakle, bitno je održavati higijenu i životinje i kuće i biće zdravi i oni i mi. Potpisujem!!!! I ja sam imala labradora i kuca se nikada ali nikada nije osjetila na psa. To ne govorim ja, nego ljudi koji su mi dolazili u posjetu, a nemaju kucne ljubimce. Bas ono kao u folu, kako se kod tebe nikada ne osjeti da imas psa kao kod vecine naroda. E pa upravo zbog toga sto se pas redovno kupao, cesljao svaki dan, kuca se provjetravala i znalo se gdje je njegovo mjesto.
|
|
|
|