reallove
|
Prosla sam isto..Kada sam rodila Ameen,stavise ga u peskir pa meni ga dadose,a ja nista,izgubljena,uzela ga i odmah ga vratila..Poslije kad su me prebacili u sobu,bila sam sama,njega nikad donijeti..Pozovem sestru,donesu ga,ali meni opet ono isto,ne znam,kao izgubljena..Poslije su donijeli da probamo dojenje,nema sanse,ona sestra pocela da galami na mene,kaze pa doji ga,necu valjda ja ..Vratili su ga tamo u sobicu,ja ostala sama,cijelu noc nisam spavala,mislila sam na njega,cak sam mislila kako ja nisam spremna na sve to..Kad smo dosli kuci,svi oko bebe,neko ga kupa,neko hrani,neko presvlaci..Ja sam se bojala i da ga uzmem..Eh kad je prosla sva ta guzva i kad su svi otisli,svako sebi,ja sam pocela oko njega..Kupala ga,hranila,presvlacila,povijala,pocela sam da se osjecam drugacije..Malo po malo,navikla sam se na sve..Nismo spavali po cijelu noc,nosala sam ga,cuvala,pjevala mu ali mi nista nije bilo tesko..Nikad o tome nisam nikom pricala,samo sam svojoj mami jednom spomenula kako sam se osjecala i kako je sve bilo... Mama me pogledala cudno i kaze ko bi rekao da si ti nekad tako razmisljala,jer zna kako sam vezana za dijete i zna da mi je moj Ameen sve u zivotu...