arhitektica -> RE: pedijatar (23.1.2010 19:02:57)
|
IZVORNA PORUKA: enisa_sara Znači, i ja bi vrlo brzo mogla očekivati da mi se javi neko od dr. Dizdarevića jer sam skoro pisala da je predlagao da izvrši operativni zahvat mom dječaku a ja nisam pristala i hB da nisam jer rješenje postoji i bez operacije!!! Mislim...... arhitektice presmješno!!!! Naravno da nekom ne odgovara ta tvoja dr. i šta sad? Trebaš se učlaniti i reći koju Golubici?? Ma bježi molim te, pa stvarno ne mogu da vjerujem, trebamo vas u zvijezde stavljati kad to niste?? Ma molim te lijepo!! Eto Golubica je jedna koja nije zadovoljna, a ostala "raja"..... eto brate ima njih i mirna Bosna! To je vec opravdano, jer se radi o dijagnozi, i licnom misljenu majke za svoje dijete, sto svakako ima pravo. Ali pisati gluposti o hedijama nakim, a svako ziv zna da je to doktorica koja nikome nikada nije trazila novac a kamoli cekala necije hedije, i da joj se zvoni na vrata i zove na privatne brojeve i da nikada nikog nije odbila niti je necije dijete ostalo neizlijeceno. To je pitanje struke a pitanjem etike se ista Globica koju poznaje raja iz Maglaja mogla licno obratiti direktoru Doma zdravlja ili bilo komje drugome i pokusati rijesiti problem. Svako ima svoje zute minute i Allah ga stavlja pred razna iskusenja i moze reagovat cudno, al ako zena izllijeci 100000 pacijenata bez hedije ne vidim svrju potezanja ovako teskih rijeci. Post pise pedijatrica iz Sarajeva koja je licno poznaje i koja je ostala sokirana na ovakvu izjavu a zna o kome se radi Pozdrav veliki
|
|
|
|