emma.L
|
Veeseelaa, ja imam dosta ružno iskustvo na Vojničkom. Prvi put je bila neka sestra koja je vikala na mene što sam Emu iznijela u ono predvorje iz čekaonice pune bolesne djece (mi smo došli na vakcinu bili), kao tamo će dobiti upalu uha . Mislim se- halo, ženo, ako ja dijete hoću vani držati bez kape, moja stvar. Ti ima da je primiš kad dobije tu upalu uha i gotovo. (Btw. nikad joj nisam kape stavljala i nikad nije bilo problema s ušima, čak ni na moru.) Drugi put su bili fini zaista- neka doktorica na A (Azra, Aida, nisam sigurna) koja je bila jako ljubazna i objasnila mi sve što trebam znati i što me je zanimalo. Treći put neki crni mali doktor koji zamuckuje- nedaj Bože nikome. Po njemu je Ema bila pothranjena i naložio nam je da uvedemo dohranu, da bi je poslije izvagali kod privatnika i kaže žena da je dobila 2,5 puta od porođajne težine za pola godine što je super budući da je dojila. A usput, na sva moja pitanja je to bio odgovor. Ja se grozim tog doma zdravlja i nakon svake vakcine sačekamo par dana i odvedemo je privatno (hvala Bogu pa možemo). Molim te, ako znaš ime ove fine doktorice (plava starija žena, malo punija), reci, pa bih se ubuduće raspitala za njenu smjenu prije nego što odemo.