M kao Mama
|
IZVORNA PORUKA: mama alma RR IZVORNA PORUKA: chuci molim vas ako neko zna da mi pomogne da li je dr vildan bilalović iz doma zdravlja saraj polje specijalista pedijatrije i dr meliha isto pitanje isti DZ IZVORNA PORUKA: mama alma RR IZVORNA PORUKA: chuci molim vas ako neko zna da mi pomogne da li je dr vildan bilalović iz doma zdravlja saraj polje specijalista pedijatrije i dr meliha isto pitanje isti DZ Chuci, ne znam za dr. Azru Dervišević znam da jeste, a kod Melihe i Vildana ne vodim L. uvijek nazovem i pitam kada je naša dr. tako da zaista ne znam, a da li je moguće drugačije. Baš me sad zainteresova, da li može neko ko nije specijalista pediajtrije da radi sa djecom. Hiljadu upitnika iznad moje glave. IZVORNA PORUKA: chuci i ja je uvijek azri vodim ali ovu sedmicu radi sa zdravom djecom na vakcinacijama, a i prošlu je isto pa ne znam kome od ovo dvoje da je odvedem. a meni se jednom zadesilo tamo da je na pečatu pisalo čini mi se dr opšte medicine a ne spec ped pa zato pitam. nisam sigurna da li je to bila dr na zamjeni koja nas je zadesila jednom na kontroli ili neko od ovo dvoje. hajde valjda se neko javi ko zna. piše na onom pečatu u knjižici sa vakcinacijama pa ako vam nije teško ko vodi dijete u dz saraj polje pogledajte tamo. IZVORNA PORUKA: mama alma RR Sad nešto kontam da je on zaista dr. opšte medicine, jednom vodila polemika oko toga i valjda zaključismo da to tako može, ja bih čekala azru, do naredne sedmice, IZVORNA PORUKA: emma.L Ne znam šta je dr. Vildan ali naše iskustvo nije bilo dobro s njim. Toliko fula je čovjek imao sa mojom Emom, još je nas pregledao samo pred vakcinaciju dva puta i oba puta sam dijete vodila po drugo mišljenje (govorio je da je rahitična, da je pothranjena, pa mala joj glava... i onda se drugi liječnici iščuđavaju na osnovu čega je to zaključio - tako da ako je specijalista, jadna mu specijalnost ). IZVORNA PORUKA: maja78 RR IZVORNA PORUKA: emma.L Ne znam šta je dr. Vildan ali naše iskustvo nije bilo dobro s njim. Toliko fula je čovjek imao sa mojom Emom, još je nas pregledao samo pred vakcinaciju dva puta i oba puta sam dijete vodila po drugo mišljenje (govorio je da je rahitična, da je pothranjena, pa mala joj glava... i onda se drugi liječnici iščuđavaju na osnovu čega je to zaključio - tako da ako je specijalista, jadna mu specijalnost ). ma uzas IZVORNA PORUKA: maja78 RR IZVORNA PORUKA: emma.L Ne znam šta je dr. Vildan ali naše iskustvo nije bilo dobro s njim. Toliko fula je čovjek imao sa mojom Emom, još je nas pregledao samo pred vakcinaciju dva puta i oba puta sam dijete vodila po drugo mišljenje (govorio je da je rahitična, da je pothranjena, pa mala joj glava... i onda se drugi liječnici iščuđavaju na osnovu čega je to zaključio - tako da ako je specijalista, jadna mu specijalnost ). ma uzas IZVORNA PORUKA: mama alma RR Hahaha, a mene dr. Meliha isprepadala, jednom davno, l. bila skroz mala i kaže ona meni jeste li vi djetetu tadili nalaze, ja onako začuđena kažem nisam, veli ona meni, pa vidite kako je blijeda, a i kosa joj je baš bijela, ja se nasmijem i kažem, genetika dr. ja sam bila još bijelja. IZVORNA PORUKA: chuci ma čekala od prošle sedmice dr azru, kad mi kažu danas da opet radi sa zdravom djecom a danas je nema uopšte hajd vidjeću ako je neko kući i knjižica sa vakcinacijama vam je pri ruci molim vas pogledajte šta piše na pečatu pa javite hvala IZVORNA PORUKA: emma.L nisam kući, nažalost, valjda će netko drugi znati IZVORNA PORUKA: la bomba Gdje ejtaj pečat??? IZVORNA PORUKA: veeseelaa chuci evo ja vidjela na pečatu piše Bilalović dr Vildan, spec pedijatar IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: la bomba Gdje ejtaj pečat??? ja kod sebe imala slučajno potvrdu o bolovanju koju mi je dr Vildan izdao, e na toj potvrdi je njegov pečat IZVORNA PORUKA: la bomba eh eto chuci, nema dileme onda, .. IZVORNA PORUKA: new mama Ja ne znam za dr. Bilala jer ja ne znam da sam dijete dvaput odvela kod njega,nesto nisam odusevljena,idem samo kod dr.Azre i dr. Melihe i obje su mi dobre...Alma i mene je tako Meliha jednom isprepadala za Ajnu kad je bila mala ,ali inace dobar je dr. svidja mi se sto je detaljna IZVORNA PORUKA: chuci a za dr melihu imal neko pečat gdje? jel ona spec ped veeseelaa hvala puno hvala i ostalima kontam se da je odvedem kod dr melihe. ona je druga smjena a tako mi i više odgovara, da je odvedem poslije posla? IZVORNA PORUKA: chuci IZVORNA PORUKA: la bomba Gdje ejtaj pečat??? ova knjižica sa vakcinacijama. pa pored svake odrađene vakcinacije ima pečat dr koji je pregledao dijete. a na pečatu piše i koje je dr spec. IZVORNA PORUKA: new mama Pa po meni je dr.Azra opustenija,vise prica nego dr. Meliha,ona je nekako ozbiljna,ali je dobar dr. kod mene je Ajnu dva puta cijelo vrijeme vodila dok je imala upalu pluca i zadovoljna sam kakva je bila IZVORNA PORUKA: la bomba Mi smo Azrom prezadovoljni, a inače smo bili kod svih, ali sada samo nju čekamo, ako nešto nije baš praaavo hitno. IZVORNA PORUKA: Lady26 Ja isto vodim Lanu pretezno kod dr Azre, meni je super, ima lijep odnos prema djeci, prije pregleda uvijek po kusa da opusti Lanu, tepa joj, prica pa tek onda pocne sa pregledom, a i doktor Vildan mi je ok skroz... Prosle godine kad je Lana imala 6mj, iz cista mira dobila temp 39 i odvela sam je u DZ, bio je dr Vildan, iako je bilo skoro 20 sati bez problema nas je primio, pregledao je, ustanovio da nije prehladena, sve u redu i omah mi je dao uputnicu da nalaze da hitno vadimo ujutro ili cak u hitnoj, sumnjao je na inf mokracnih kanala...sutradan dijagnoza se potvrdila nazalost i odmah nas je poslao na Jezero, lezale smo 5 dana... IZVORNA PORUKA: Lady26 A Meliha .... jednom sam isla kod nje, jos dok je Lana bila mala, napala me sto ne dojim , kao nemoguce da nemam mlijeka nakon samo 2 mjeseca....Nikad vise....jedino ne daj Boze hitnosti a ovako....u sirokom je luku zaobilazim... IZVORNA PORUKA: tekja IZVORNA PORUKA: chuci a za dr melihu imal neko pečat gdje? jel ona spec ped veeseelaa hvala puno hvala i ostalima kontam se da je odvedem kod dr melihe. ona je druga smjena a tako mi i više odgovara, da je odvedem poslije posla? chuci, evo stoji pedijatar, a otkud vam uopste ideja da bi na pedijatriji mogao raditi dr. opce prakse?????? Meni se upravo Meliha, od svih njih, cini najpristupacnija...Azra je nedavno, na moj upit, a da prvo uradimo bris grla..., pa onda antib. odgovorila: Nema potreba, da treba bris JA bih vas vec uputila...mislim, NJENO VISOCANSTVO je znalo po izgledu grla sta je u pitanju ...mada moram priznati da je do tada bila ok... IZVORNA PORUKA: la bomba IZVORNA PORUKA: tekja IZVORNA PORUKA: chuci a za dr melihu imal neko pečat gdje? jel ona spec ped veeseelaa hvala puno hvala i ostalima kontam se da je odvedem kod dr melihe. ona je druga smjena a tako mi i više odgovara, da je odvedem poslije posla? chuci, evo stoji pedijatar, a otkud vam uopste ideja da bi na pedijatriji mogao raditi dr. opce prakse?????? Meni se upravo Meliha, od svih njih, cini najpristupacnija...Azra je nedavno, na moj upit, a da prvo uradimo bris grla..., pa onda antib. odgovorila: Nema potreba, da treba bris JA bih vas vec uputila...mislim, NJENO VISOCANSTVO je znalo po izgledu grla sta je u pitanju ...mada moram priznati da je do tada bila ok... Neki su doktori dugo radili kao ljekari opšte prakse, kao npr. dr. Vildan, ... tako da je zbog toga nastala zbrka. Kasnije su završili specijalizaciju i rade sad ovo što rade. IZVORNA PORUKA: chuci meni se zadesilo jednom na pregledu neka druga doktorica valjda ovih nije bilo, šta li i nije bila spec pedijatrije zato sam pitala puno hvala na odgovorima
|