ninuska -> RE: Pomozimo Amaru Šaboviću (9.2.2013 14:48:34)
|
IZVORNA PORUKA: amra_sa IZVORNA PORUKA: ninuska bas sam citala kkao je prikupljeno oko 1 000 KM [sm=smiley13.gif]. bas tuzno. Ne mogu ni zamisliti kako je ovom momku [sm=smiley13.gif] nzaval sam ovaj broj, mada mrzim ove pozive je telecom sebi ostavlja neki dio nova, ne znma tacno koliko. Ali, bolje i to nego nista Sramota je uzimati porez i sl. za ovakve slučajeve. Naše je da pomognemo, koliko god možemo. Niko nam ne garantuje da se sutra mi ili naši najmiliji nećemo naći u sl. situaciji. Boli me kad vidim koliko osoba ignoriše ovakve teme i ne čita ih, a kad se traži pomoć oko kojekakvih (po mom mišljenju gluposti na forumu ) svi su tu da pametuju i dijele savjete. Zar je toliko teško okrenuti 9 brojeva i dati 2 KM ? Bolje išta, nego ništa , u svakom slučaju. u pravu si. Ne dao Bog da se nadjemo u situaciji da nma treba pomoc. Sve nam je prece, nazalost, sve nam nesto fali ( i sama nekad svasta namisljam i kad vidim ovako nesto bas me potrese, a niko nece propasti zbog 2 KM [sm=smiley13.gif]), a njemu je jedina zelja da ozdravi i zivi koliko toliko normalan zivot.
|
|
|
|