|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
24.8.2011 19:38:05   
fantaa
drage moje,danas sam bila prvi put kod doktorice,vidjela sam svoje bebice.necete vjerovati imam dva uterusa(maternice)doktorica  se iznenadila ,a za mene je to biloooo uhhhh neki cudan osjecaj user posted image ,nisam mogla vjerovati da ce se to bas desiti meni.ali sad sam sretna jer sam saznala da mi je jedna beba u maternici 6,3mm a u drugoj je jos mala,ne znamo da li ce se  uspjeti razviti,pa cu za par dana opet morati u bolnicuda provjerimo...user posted image bilo je lijep osjecaj vidjeti svoju maluuuuu bebicu,a i malo tuzan sto je druga bebica tako mala,nadam se da ce se uspjeti razviti.....user posted image user posted image ali dva uterusa user posted image user posted image user posted image bas super...ljubim Vas user posted image

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 2126
24.8.2011 20:21:45   
Galicia
Cestitam. Nek ti je sve sa srecom. A dvije maternice, moze se imati.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu fantaa)
Neposredna veza do poruke: 2127
25.8.2011 9:23:54   
dush
Cestitam fantaa!!!! Nadam se da ce i druga bebica rzviti i da ce sve biti ok sa drugom bebicom.

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 2128
28.8.2011 15:53:04   
Mrgica
Pozdrav svim clanicama , ja sam ovdje nova. Prije 2mj sam se udala i doselila u Sarajevo, kako mi je menstr. kasnila uradila sam test i bio je user posted image user posted image hvala Bogu.Ovo mi je prva trudnoca i jos nisam otisla kod Dr. poslije Bajrama cu aBd, malo se brinem, ali se nadam da ce sve biti ok. S obzirom da sam prijavljena u svom rodnom gradu i imam neka primanja sa biroa, ne mogu se jos prijaviti u Sarajevu, i s toga ne mogu otici kod drzavnog Dr. tako da sam odlucila da odem kod dr Amre u Clarus, pa me interesuju cijene pregleda? Nemam nekih tegoba osim sto me kiselina muci, vec dva dana, pa jedem sto god mi kazu da je dobro za to. Upravo ruckam kokice user posted image . Malo me frka hvata od tog pregleda kod ginekologa, jer mi je to i prvi pregled kod njega (znam da sam trebala ici i ranije ali...) pa bih vas zamolila da mi kazete kako taj pregled izgleda kod trudnica? Tkodje svaki savjet oko prve trudnoce bi mi dobro dosao...Unaprijed hvala...Pusa velika za sve clanice...

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 2129
28.8.2011 16:40:43   
klemzi
Mrgice, dobrodošla na forum i čestitam ti na trudnoći. Sam pregled nije ništa posebno, nije bolan.. Dr će ti vjerovatno preporučiti da piješ folnu kiselinu, to je potrebno u prvim mjesecima trudnoće zbog zatvaranja neuralne cijevi kod bebice. A što se trudnoće tiče, pa ništa, uživaj, odmaraj se, spavaj ako ti se spava (pišem ovo jer se meni stalno spavalo), jedi voće, povrće, izbjegavaj jaja, džigerice, svjež sir i tako. Nemoj piti uvin čaj, nemoj pušit, nemoj puno kafe ( ali to sigurno znaš). I nemoj se sikirati, sve će biti ok, akobogda!

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 2130
28.8.2011 16:56:39   
Gift
Mrgice dobro dosla, cestitam...mi user posted image uglavnom kukamo na temi ''Razgovori u ocekivanju bebe'' pa izvoli nam se pridruziti..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 2131
6.9.2011 15:20:08   
amiyca
Pozdrav, drage forumasice! Ja sam user posted image ugledala sinoc i veceras cu, za svaki slucaj, da ponovim test. Kasni mi 5 dana i ovo cekam da vidim vise od dvije godine.user posted image

Sunce mamino 20.04.2012

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 2132
6.9.2011 15:23:46   
tekja
IZVORNA PORUKA: amiyca

Pozdrav, drage forumasice! Ja sam user posted image ugledala sinoc i veceras cu, za svaki slucaj, da ponovim test. Kasni mi 5 dana i ovo cekam da vidim vise od dvije godine.user posted image

Divno...cestitam...nek' ti bude lagana trudnoca i zdrava beba, aBduser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu amiyca)
Neposredna veza do poruke: 2133
6.9.2011 15:24:04   
marinčii
amiyca čestitam , da ti trudnoća bude školska i da rodiš živu i zdravu bebicuuser posted image user posted image user posted image
čestitke i svim novim trudnicamauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio marinčii -- 6.9.2011 15:25:18 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu amiyca)
Neposredna veza do poruke: 2134
6.9.2011 16:24:21   
amiyca
Hvala vam, drage moje! Sve mi je nekako cudno. Ne mogu jos uvijek da vjerujem... :) 

Sunce mamino 20.04.2012

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2135
6.9.2011 19:40:05   
gerberka
IZVORNA PORUKA: amiyca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke draga naša!!!

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu amiyca)
Neposredna veza do poruke: 2136
7.9.2011 11:25:19   
amiyca
Hvala, draga gerberka! I ja tebi cestitam. Drago mi je da ste uspjeli... user posted image user posted image user posted image  

Sunce mamino 20.04.2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2137
7.9.2011 11:28:34   
sweet BaBy
user posted image user posted image user posted image amiyca. Neka je sa srecom i da aBd sve prodje u najboljem redu. user posted image user posted image

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu amiyca)
Neposredna veza do poruke: 2138
8.9.2011 8:31:32   
mama_debeljuca
Evo i mene na ovoj temi!! user posted image
Prije 10-tak min. sam uradila test i user posted image
Još uvijek se tresem od uzbuđenja, mada sam ja to znala i bez testa, jednostavno sam osjećala user posted image

:-)

(odgovor članu sweet BaBy)
Neposredna veza do poruke: 2139
8.9.2011 8:33:23   
mala86
mama debeljuca cestitke od srca user posted image user posted image i svim ostalim trudnicama user posted image user posted image user posted image ugodnih i skolskih 9 mjeseci user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu mama_debeljuca)
Neposredna veza do poruke: 2140
8.9.2011 8:33:27   
Lulu_08
mama_debeljuca pa bravo ženo, pa ti čim si poželjela odmah ostala trudna, wow, lijepo je čuti da to ženama tako pođe od ruke, e pa sretno ti bilo i uživaj maksimalno naravno!!!!!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

Neposredna veza do poruke: 2141
8.9.2011 8:39:58   
mama_debeljuca
Hvala vam od user posted image
Djana user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2142
8.9.2011 9:18:43   
taurus
mama debeljuca iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2143
8.9.2011 10:09:01   
amiyca
Cestitam, mama_debeljuca! user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 20.04.2012

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 2144
8.9.2011 10:10:58   
Lady26
Ooooooooo cestitam od srca user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu amiyca)
Neposredna veza do poruke: 2145
8.9.2011 10:12:19   
tekja
Cestitam mama_debeljucauser posted image ...najlaksu trudnocu ti zelim i prekrasnu zdravu bebicu insAllahuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu amiyca)
Neposredna veza do poruke: 2146
8.9.2011 10:14:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca

Još uvijek se tresem od uzbuđenja, mada sam ja to znala i bez testa, jednostavno sam osjećala user posted image

Znam taj osjecaj user posted image user posted image Iskrene cestitke od srca, zelimo laganih 9 mj i zdravo bebce user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2147
8.9.2011 10:54:05   
Hannica
mama_debeljuca cestitke od srca.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2148
8.9.2011 11:16:43   
mama_debeljuca
Hvala vam na lijepim željama, sve vas ljubim!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2149
8.9.2011 14:24:19   
reallove

IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca

iskrene cetitke milauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 2150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *