Bebica11 -> RE: Trudna sam!!! (31.7.2011 14:11:51)
|
IZVORNA PORUKA: ennna Dobar dan drage moje .....u velikoj sam nedoumici jesam li ili nisam trudna,nekih simptoma imam kao stalno mokrenje, nadutost,cjelodnevna mucnina ali ne i povracanje ledja me znaju boliti od dugog sjedenja jedini problem je taj sto ja tek treba da dobijem za jedno 15 dana ali zadnji put kad sam "kao" dobila je bilo kratko s tim da sam par dana prije ciklusa imala kao neko krvarenje odnodno neke mrlje,posto inece imam bolne menstruacije tj. prvi dan ovaj put nije bilo nikakve boli pa cak ni bolnih grudi ali zato one su pocele da bole tek kada je menstruacja prestala,inace cula sam da u [sm=nosecka.gif] srce jace kuca posto je moje inace tiho[sm=smiley1.gif] u zadnje vrijeme ga osjetim da kuca......pomozite mi da rijesim nedoumice da li to stvarno trudnoca ili nije.....veliki pozzzzz I ja sam sa ovom svojom maleckom bila dobila i trajalo mi dva dana, a prije toga test uradila pa se sva istraumirala, isplakala itd i odem na selo kod sveki i bacimo rostilj ovo ono, cak se vozala prvi put na traktoru i drmuckala (to mi je bio dozivljaj[sm=smiley36.gif]) kad PRESTADE menga...samo 2 dana bila... i onda panika, sta je ovo ono kad trudnoca uglavnom javi se dr jer su po meni to simptomi trudnoce[sm=bravo.gif]
|
|
|
|