Majiii -> RE: Trudna sam!!! (12.6.2011 10:43:56)
|
E to za ružno ponašanje prema ženama koje dođu na abortus i ja potpisujem ,jer sam i sama to doživjela...Kad sam u petak bila gore na klinici, doktor me pošalje toj sestri da mi ona napiše nešto, nemam pojma, da odem uplatiti i da uzme neke moje podatke...Ja kad sam ušla tamo, prvo gotovo da me nije ni pogledala, a kad i je tražila knjižicu, ja sam prošla iza nje, da bih sjela na stolicu sa njene druge strane i našla knjižicu, jer sam bila sva nikakva i uplakana, a ona me uzela za ruku i vratila me, doslovno, kaže "Gdje ćeš to ti? Daj mi knjžicu da te upišem pa da ideš odmah uplatiit to"! Nisam mogla vjerovati - vidi na meni kakva sam, uplakana, sva se tresem, za razliku od ruge dvije koje su čekale ispred i bile skroz ok, smirene...Kad smo odlučili na nećemo abortirati, pozvala nas je unutra - druga žena totalno. 1OO savjeta- te da obavezno vratim pare kad sam odustala, sebi kupim nešto za te pare, te da trebam biti sretna kad imam takvog momka koji je uz menei koji se raduje bebi, te oslovljavanje sa "dušo", ja se FRAPIRALA...Druga priča!!!
|
|
|
|