|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
23.9.2010 20:56:01   
koka i po
I od mene....najiskrenije i od srca user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 1151
24.9.2010 13:29:47   
ivana st
IZVORNA PORUKA: schmeteling

Drage moje evo mene sa prelijepom novošću koju sam čekala već duže vrijeme i u koju nemogu nikako da vjerujem...trudna samuser posted image ,hvala Dragom ALLAHU!Moja mrvica je u 19 sedmici.Presretna sam!!!!

Čestitam user posted image user posted image user posted image !

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu schmeteling)
Neposredna veza do poruke: 1152
2.10.2010 21:02:28   
sabina z.
Hej cure,do prije dva dana ja sam bila na temi zatrudnjenje,evo me sada k vama,da,trudna sam 4 tjednauser posted image user posted image user posted image .Jutros sam već u 5 i 20 bila budna,ja naspavanauser posted image ..Jako sam sretna,želim to podjeliti s vama,imam 2 kćeri i muž i ja smo htjeli još djece,iza mene je konizacija...Pila čaj kediok,vodila računa o ovulaciji i eto me sada s vama na ovoj temiuser posted image ...

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 1153
2.10.2010 21:08:06   
ivana st
Sabina čestitam user posted image user posted image user posted image ! Želim ti školsku i mirnu trudnoću!
Pridruži nam se i na temi "ragovori u očekivanju bebe"

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu sabina z.)
Neposredna veza do poruke: 1154
2.10.2010 21:12:43   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: sabina z.

Hej cure,do prije dva dana ja sam bila na temi zatrudnjenje,evo me sada k vama,da,trudna sam 4 tjednauser posted image user posted image user posted image .Jutros sam već u 5 i 20 bila budna,ja naspavanauser posted image ..Jako sam sretna,želim to podjeliti s vama,imam 2 kćeri i muž i ja smo htjeli još djece,iza mene je konizacija...Pila čaj kediok,vodila računa o ovulaciji i eto me sada s vama na ovoj temiuser posted image ...

cestitam ti i zelim ti skolsku trudnocu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i slatku malu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 1155
2.10.2010 21:21:03   
R&T@
Sabina draga, svaka ti cast...user posted image user posted image user posted image
Cestitam ti od srca... treca trudnoca nije mala stvar...
za mene, ti si super zenauser posted image ...ja toliko hrabra nisam...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1156
2.10.2010 22:10:01   
sunce27
Sve najbolje Sabina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1157
2.10.2010 22:16:55   
Lina85
Sabina iskrene cestitke i sve naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

^^^^^Zivot mamin i tatin stigao 10.09.2011.^^^^^

----------Volimo te najvise na svjetu----------

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1158
2.10.2010 23:29:46   
Anoniman
 user posted image user posted image    Čestitam svim novim trudnicama,želim da vam narednih osam/devet predivnih mjeseci proteku u najboljem redu... i da uskoro uživate sa svojim mrvicama u zagrljaju!

user posted image

(odgovor članu Lina85)
  Neposredna veza do poruke: 1159
3.10.2010 0:03:53   
enna
Najiskrenije cestitke nasim trudnicama zelim im sto laksu trudnocu i sto bezbolniji porod,a onim koje zeljno ocekuju svoj + da to bude najkasnije do kraja ove 2010 godine sretno i uzivajte mi!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1160
3.10.2010 8:08:34   
sabina z.
Upalih kompjuter i iznenadih se,jako me obradovaše vaše brojne čestitkeuser posted image user posted image user posted image . HVALA VAMuser posted image

(odgovor članu enna)
Neposredna veza do poruke: 1161
13.10.2010 12:41:29   
malena1978
evo i mene tu user posted image

poslije dvije godine pokušaja konačno se mogu upisati ovdje, user posted image sam 17. sedmica i već drugu sedmicu osjetim bebača i jednostavno sam presretna

Neposredna veza do poruke: 1162
13.10.2010 12:50:46   
palachinken
IZVORNA PORUKA: malena1978

evo i mene tu user posted image

poslije dvije godine pokušaja konačno se mogu upisati ovdje, user posted image sam 17. sedmica i već drugu sedmicu osjetim bebača i jednostavno sam presretna

Čestitke, tebi i sabini! Želim vam svu sreću ovog svijeta i da sve bude baš kako treba user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu malena1978)
Neposredna veza do poruke: 1163
13.10.2010 13:10:39   
ziki
Čestitke svim trudnicama, želim vam laku trudnoću i još lakši porod. Trudilicama želim da što prije ugledaju svoje+

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1164
13.10.2010 13:13:26   
bebacha
cestitke i id mene svim novim trudnicama.
Ziki zeno nesto iznenadi se kad vidi tvoj nikuser posted image ja mislila ima nesto novouser posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1165
13.10.2010 13:17:42   
gagach
malena1978 cestitam od srca!!!user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1166
14.10.2010 11:38:10   
balasgirl
Malena 1978 čestitke i od mene, želim ti lijepih i ugodnih 9 mjeseci i što lakši porod. I naravno prelijepu user posted image .

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1167
15.10.2010 16:54:04   
Private
Poslije 10 dana kasnjenja i zalud nadanja da cu dobiti,ja jucer u apoteku i kupim test.Uradim odmah,kad se ne  srusih,odma pokaza user posted image .Muz ce saznat sutra,i ima opet u bandak ja.Imam malca od 13 mj.

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 1168
15.10.2010 17:05:04   
amela2208
IZVORNA PORUKA: Private

Poslije 10 dana kasnjenja i zalud nadanja da cu dobiti,ja jucer u apoteku i kupim test.Uradim odmah,kad se ne  srusih,odma pokaza user posted image .Muz ce saznat sutra,i ima opet u bandak ja.Imam malca od 13 mj.

Neka je sa sa srecom i sa hajirom user posted image

< Poruku je uredio amela2208 -- 15.10.2010 17:11:10 >

Sara&Mohammad

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 1169
15.10.2010 17:09:55   
Anoniman

Cestitam, Private.user posted image user posted image user posted image user posted image
Neka bude s hajrom...Koliko sam skontala bice razlika izmedju nih oko 20 mjeseci...Vidjeces kako ce to sve brozo i lahko proci, aB, a oni ce imati jedno drugo..

(odgovor članu Private)
  Neposredna veza do poruke: 1170
15.10.2010 17:12:17   
jasmin
Trudnice moje,iskrene cestitke na trudnoci uz zelju da sve prodje u najboljem redu.user posted image user posted image user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1171
15.10.2010 19:40:36   
acudesa
Sve najbolje trudnicama i od meneuser posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1172
18.10.2010 19:29:04   
Private
Ja idem sutra dr.da vidim sta ce reci.Nadam se da ce biti sve ok,da nece biti problema ko sa ovim prdom,mada iskreno nisam odusevljena trudnocom.

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1173
18.10.2010 19:46:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Cestitam, Private.user posted image user posted image user posted image user posted image
Neka bude s hajrom...Koliko sam skontala bice razlika izmedju nih oko 20 mjeseci...Vidjeces kako ce to sve brozo i lahko proci, aB, a oni ce imati jedno drugo..

cestitam private sta rec drugouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zelim ti laku trudnocu:-)))

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1174
19.10.2010 10:33:25   
Private
Trudna 100 % 6 sedmica.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *