|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
28.8.2009 18:18:29   
Dragička
mebe čestitam i želim ti ugodnih i bezbrižnih narednih user posted image  mjeseci a naravni i kasnije da se tako nastaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2x AIH=0
3x IVF=0
nada umire zadnja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 551
26.9.2009 16:56:18   
ogica
E pa da i ja prijavim svoju trudnocu,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
ali sam malo sumnjicava u vezi svega,imam jedan spontani iza sebe,
nakon sto sam uradila test,kontam necu odmah zuriti i trcati doktoru,sacekacu bar 15-ak dana,
ali u medjuvremenu sam dobila malo krvarenje i morala sam se javiti ...pojvio se hematom.
Cijelu sedmicu primam zastitne inekcije,sutra bih trebala primiti zadnju,pa se iskreno nadam da cu sutra vidjeti taj maji slatki plod na uzv.
Malo me strah ...ali ipak jedan veci dio mene misli pozitivno...
Nadam se da cu ovaj put uspjeti!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Gigana)
Neposredna veza do poruke: 552
26.9.2009 17:03:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ogica

E pa da i ja prijavim svoju trudnocu,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
ali sam malo sumnjicava u vezi svega,imam jedan spontani iza sebe,
nakon sto sam uradila test,kontam necu odmah zuriti i trcati doktoru,sacekacu bar 15-ak dana,
ali u medjuvremenu sam dobila malo krvarenje i morala sam se javiti ...pojvio se hematom.
Cijelu sedmicu primam zastitne inekcije,sutra bih trebala primiti zadnju,pa se iskreno nadam da cu sutra vidjeti taj maji slatki plod na uzv.
Malo me strah ...ali ipak jedan veci dio mene misli pozitivno...
Nadam se da cu ovaj put uspjeti!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cestitamuser posted image user posted image user posted image  nadam se da ce sve ici kako treba i zelim vam najsretnije trenutke u slatkom iscekivanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ogica)
  Neposredna veza do poruke: 553
26.9.2009 17:05:47   
ogica
Hvala velika,

samo da cujem to malo srculenceuser posted image da zakuca i niko nece biti sretniji od mene i mog muzauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 554
26.9.2009 17:07:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ogica

Hvala velika,

samo da cujem to malo srculenceuser posted image da zakuca i niko nece biti sretniji od mene i mog muzauser posted image

Akb cut ces, najljepsa melodija za usi....samo se opusti i smanji stres i brigu....

(odgovor članu ogica)
  Neposredna veza do poruke: 555
26.9.2009 17:15:48   
Doraa
Draga Ogice user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam na trudnoći i držim ti fige da sve prođe kako treba i da odahneš dušom...user posted image user posted image user posted image user posted image Pa da uživaš u narednih user posted image

Ja sam bogata žena hB

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 556
27.9.2009 11:50:53   
ogica
Hay zene,

bila sam jutros kod ginekologa,
hematom koji sam imala nestao je,ali i sl sedmicu moram primati progesteron u inekciji svako drugi dan,
gestaciona kesa posoji i jedna mala bijela tackica....
rece dr da do kraja sedmice bi se trebalo pokazati srculence....
znam da je jos rano,po mom racunanju 4,5 sedmica............ali se bojim jer prosli put kad sam bila trudna
bila je gestaciona kesa ali nigdje ploda..........
je li iko od vas prosao ovako nesto ,ne bi mi lose doslo par savjeta ili bar malo ujehe,
muz kaze da se ne sekiram .........ali...

(odgovor članu Doraa)
Neposredna veza do poruke: 557
27.9.2009 12:04:20   
Amrino
Ja nemam nikakav konkretan savjet osim- ne sikiraj se i probaj se opustiti. To je sve sto mozes da ucinis u ovom trenutku a sta god bude- tako je trebalo biti. Evo malo pozitivnih vibrica:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu ogica)
Neposredna veza do poruke: 558
27.9.2009 12:10:21   
ogica
hvala,

nadam se da ce sve ispasti dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 559
27.9.2009 19:44:49   
snowrose
Iskrene čestitke,molim te ne sekiraj se i sve će aBd biti ok.

(odgovor članu ogica)
Neposredna veza do poruke: 560
27.9.2009 19:57:17   
Mirkica
ogice nek ti je sa srecom , i nesikiraj se , bice ako Bog da sve ok , budi hrabra i nebrini se .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 561
28.9.2009 12:12:00   
Dzenana_G
Evo da i ja ovde prijavim moju trudnocu user posted image 10 sedmica vec raste mala tackica.
Ogice ja nisam primala nikakve inekcije i to, ali i kod mene se na poctku vidjela samo gestaciona kesa ali nije bilo ploda. bilo je suvise rano. Sada je plod narastao 15 mm user posted image Tako ne brini se, sve ce to biti uredu... Pozdrav i cestitke svim trudnicama...

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 562
13.10.2009 8:06:36   
lara 33
Dobr jutro svima!

Evo da se i ja prijavim. Danas nastaje 5. sedmca. Ja i MM smo presretni jer nam je ovo prva user posted image .

I vama ostalima koje ste user posted image  zelim lijepih user posted image , a vama koje jos niste zelim da sto prije ugledate user posted image .

Puno pozdrava svima

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 563
25.10.2009 14:25:55   
Gemin
Pozdrav svima!
Evo i ja da se prijavim. U petak sam saznala da sam trudna i ne moram vam opisivati osjećaj radosti pri toj prvobitnoj vijesti koju sam primila.
UZV nalaz utvrdio je dva gestacijska mjehura, te da se u jednom ne diferencira embrionalni odjek. Drugi je ok. Primila sam inekciju progesterona i odmah sam započela terapiju kako bi spasili drugi plod. U ponedeljak ponovo idem na pregled.

(odgovor članu lara 33)
Neposredna veza do poruke: 564
25.10.2009 17:23:07   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Gemin

Pozdrav svima!
Evo i ja da se prijavim. U petak sam saznala da sam trudna i ne moram vam opisivati osjećaj radosti pri toj prvobitnoj vijesti koju sam primila.
UZV nalaz utvrdio je dva gestacijska mjehura, te da se u jednom ne diferencira embrionalni odjek. Drugi je ok. Primila sam inekciju progesterona i odmah sam započela terapiju kako bi spasili drugi plod. U ponedeljak ponovo idem na pregled.

Gemin je l to masalh blizanic :) , cestitam  na trudnoci i da sve prodze kako treba insallah .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Gemin)
Neposredna veza do poruke: 565
25.10.2009 17:37:11   
lilix
Gemin čestitam i da sve aBd prođe kako trebauser posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu Gemin)
Neposredna veza do poruke: 566
25.10.2009 17:55:54   
delfin
gemin čestitam i želim ti sve najljepše, i to još 2 user posted image user posted image user posted image

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 567
26.10.2009 12:27:21   
Gemin
Hvala svima user posted image ,

za nekoliko sati idem opet na pregled i inekciju progesterona i hvata me trema. Valjda će sve biti ok.

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 568
26.10.2009 12:33:30   
Dragička
genim čestitam  i da sve prođe i najboljem redu user posted image user posted image

2x AIH=0
3x IVF=0
nada umire zadnja

(odgovor članu Gemin)
Neposredna veza do poruke: 569
26.10.2009 14:32:11   
bebacha
cestitam svim trudnicama.ja se jos necu zvanicno prijavljivat ovdje al et da javim da je test pozitivan a na pregled idem u cetvrtak.javit sta kaze doktorica

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Dragička)
Neposredna veza do poruke: 570
30.10.2009 9:58:44   
lara 33
Bebacha
cestitke i dobro dosla u svijet novopecenih trudnica.
Tako sam i ja radila test kod kuce ali sve nesto nemogu da vjerujem da je to - to. Cak smo jos dva testa radili zajedno ja i mm.

Sve ce to biti kako treba. Samo se opusti i uzivaj

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 571
30.10.2009 19:14:50   
sweden
Drage moje,mozete li mi tacno odgovoriti, da li se prvi dan trudnoce racuna od prvog dana zadnje menstruacije ili...user posted image

(odgovor članu lara 33)
Neposredna veza do poruke: 572
30.10.2009 19:21:05   
fatimica09
to ti ni ljekar ne moze sa sigurnoscu reci. Termin porodjaja se racuna od prvog dana menstruacije, a tacan dan zaceca, odnosno trudnoce se prati po starosti ploda na osnovu UZ mada je i to relativno od zene do zene, tj. od same ovulacije i adaptacije embrija u maternici....upravo zbog toga mnoge zene ne radjaju na odredjeni termin porodjaja (radjaju ranije, prenesu termin i sl.)

Nadam se da sam ti pomogla...

(odgovor članu sweden)
Neposredna veza do poruke: 573
31.10.2009 13:53:55   
sweden
Hvala ti Fatmice i pzdrav za sve trudniceuser posted image

(odgovor članu fatimica09)
Neposredna veza do poruke: 574
3.11.2009 18:42:24   
merilend
Cestitke svim trudnicama!!!! Ja sam nova na forumu i ovo mi je prvi put da se javim.Prije tri sedmice sam otkrila da sam trudna i presretna sam.Isla sam jednom na pregled da potvrdim trudnocu a danas zvanicno idem da uradim prvi ultrazvuk pa sam jako uzbudjena.Brinem se da li ce sve bit u redu posto sam imala neki iscjedak koji se ponavlja al doktorica je uradila samo bris i nije mi nista rekla ,ni da li da mirujem niti mi je prepisala neke tablete i sl.Inace zivim u stranoj zemlji pa ne znam mozda je to drugacije nego kod nas u Bosni.Uglavnom se nadam da ce sve bit ok.

(odgovor članu sweden)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *