|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
17.5.2009 15:13:23   
maja.lena
Evo da se i ja malo javim, nisam dugo:) Dogurali smo do 32. sedmice, i jedva cekamo da beba stigne, djecak je i super napreduje.  Svim buducim mamama od srca cestitamuser posted image  Pozdrav i svima puno srece!!

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 451
27.5.2009 20:11:44   
mina23
TRUDNA SAM, i strah me je jer sam imala vec 2 spontana:-(

(odgovor članu mamy Sabina)
Neposredna veza do poruke: 452
27.5.2009 20:16:44   
nita
user posted image Čestitam!!! Ovaj put će sve biti ok, ako Bog da, vidjet ćeš! Drago mi je da si nam se pridružila.

(odgovor članu mina23)
Neposredna veza do poruke: 453
27.5.2009 20:30:49   
Zoe
Mina, sretno i bit će sa user posted image aBd sve u reduuser posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu nita)
Neposredna veza do poruke: 454
27.5.2009 21:57:05   
mina23
I meni je vjeruj mi, ali bojim se , nemogu opisati istovremeni strah i srecu

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 455
27.5.2009 21:58:31   
mina23
IZVORNA PORUKA: nita

user posted image Čestitam!!! Ovaj put će sve biti ok, ako Bog da, vidjet ćeš! Drago mi je da si nam se pridružila.
Kad je tebi termin?

(odgovor članu nita)
Neposredna veza do poruke: 456
27.5.2009 21:59:18   
neki
Samo polako draga,zelim ti sve najbolje,i ne sekiraj se,bice aBd sve u reduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mina23)
Neposredna veza do poruke: 457
27.5.2009 22:01:32   
Crvena
Cestitke novimuser posted image , od srca vam zelim ugodnihuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 458
27.5.2009 22:03:13   
mina23
HVALA CUREuser posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 459
31.5.2009 20:28:00   
bebsy_26
minooo ne sikiraj akoBogda sve ce biti u redu, budi sretna i uzivaj u svakom danu.... user posted image user posted image od srca ti zelim sve najbolje... koja ti je sedmica?? user posted image pozzz za sve trudnice i iskrene cestitke..

(odgovor članu mina23)
Neposredna veza do poruke: 460
13.6.2009 14:06:01   
alex_mo
Evo i mene.juce sam doznala da sam trudna i sada sreci nema kraja...

(odgovor članu bebsy_26)
Neposredna veza do poruke: 461
13.6.2009 14:08:05   
enna
neka je sa srecom alex_mo sada sam lijepo uzivaj u svojoj trudnoci!!!

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

(odgovor članu alex_mo)
Neposredna veza do poruke: 462
18.6.2009 13:51:41   
jagodica_bobica

Zelim da pozdravim sve buduce mame i pozelim im sve najbolje. Ja sam po prvi put na ovom forumu. Trudna sam oko mjesec dana i sva sam zbunjena, ne znam sta da radim i kako da se ponasamuser posted image bila sam kod doktorice, nije mi nista rekla, ni sta smijem ni sta ne smijem. Samo mi je dala Dabroston. eto toliko od mene ovaj put.....

(odgovor članu enna)
Neposredna veza do poruke: 463
18.6.2009 13:54:21   
nanika
CESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image jagodice-bobice. Dobro dosla, nadam se da cemo se družiti narednihuser posted image  mjeseci na ovom forumu a kasnije na bebamauser posted image

(odgovor članu jagodica_bobica)
Neposredna veza do poruke: 464
18.6.2009 13:54:56   
lely
Svim nasim dragim trudnicama zelim ugodnih i prelijepih 9 mjeseci.Da sve bude aBd u najboljem redu i nemojte da se sikirateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro nam dosla jagodice-bobiceuser posted image

< Poruku je uredio lely -- 18.6.2009 13:55:48 >

Neposredna veza do poruke: 465
18.6.2009 14:00:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jagodica_bobica

Zelim da pozdravim sve buduce mame i pozelim im sve najbolje. Ja sam po prvi put na ovom forumu. Trudna sam oko mjesec dana i sva sam zbunjena, ne znam sta da radim i kako da se ponasamuser posted image bila sam kod doktorice, nije mi nista rekla, ni sta smijem ni sta ne smijem. Samo mi je dala Dabroston. eto toliko od mene ovaj put.....

Nemas se sta brinuti i sekirati. Ponasaj se normalno. Ako si trudna, nisi bolesna! Jedi puno voca, povrca, izbjegavaj masnu i przenu hranu. ja sam pila prenatal. Nemoj bas trckarati i izvoditi neke "vratolomije"user posted image , ali u svako slucaju, to je jedno normlno, iako drugo, stanje.  Puno srece i uzivaj. Nemoj se brinuti i sekirati, jer beba osjeti svako tvoje raspolozemnje. uzimaj casopis za trudnice/mame/beb i sve ce ti postati normalno, jasno i SUPER!
Sretno!

Neposredna veza do poruke: 466
18.6.2009 14:05:14   
jagodica_bobica

hvala vam puno na lijepom doceku, vec se osjecam puno bolje kad imam s kim da porazgovaram. eeee zaboravila sam dodati uz dabroston doktorica mi je dala i prenatal ali u apoteci su mi dali tablete Pregnacare, rekli su da je to zamjena. eto jos jednom hvala vam punoooo

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 467
18.6.2009 14:11:10   
Lady26
Cestitammmmmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Cudi me da ti je dala prenatal, to se pije tek od cetvrtog mjeseca a folacin se pije prva tri mjeseca...ali valjda ona zna sta i kako treba... Zelim ti puno srece i laganu trudnocu i zdravu user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 468
18.6.2009 14:13:06   
Anoniman
Jest jest tako je za prenatal. Sjecam se da sam popila 2 kutije(90kom u jednoj dodje) i to tek sam pocela piti kad sam napunila 3 mjeseca.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 469
20.6.2009 21:10:59   
Maya_K
Veliki pozdrav i cestitke svim trudnicama!
Ja sam novi clan, trudna sam 16 tjedana i jedva cekam da osjetim svoju bebu!
Predvidjeni tp je 02.12.

Sretna sam i Sretno svima !!! 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 470
20.6.2009 21:13:11   
lely
Maya_K dobro nam doslauser posted image user posted image
Zelim ti  predivnih user posted image ,kao i sivm ostalimuser posted image

(odgovor članu Maya_K)
Neposredna veza do poruke: 471
20.6.2009 21:22:26   
Maya_K
Hvala na dobrodoslici!

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 472
21.6.2009 11:49:10   
mama2009
Da vam javim i ja sam trudna vec 6+ 5 sretna sam......mada po mom je 7 nedjelja i 4 dana

(odgovor članu Maya_K)
Neposredna veza do poruke: 473
21.6.2009 12:00:14   
mina23
Joj onda smo u istoj sedmici meni je 7 i 5 danauser posted image .
Cestitam ti i dobro nam dosla

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 474
22.6.2009 20:21:49   
mama2009
Hvala draga, ma iskreno ja sam vise zbunjena od tog racunjanja....prvi dan zadnje user posted image je 1.05 pa sad racunaj user posted image

(odgovor članu mina23)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *