Dz3ni -> RE: Trudna sam!!! (25.8.2012 15:27:25)
|
IZVORNA PORUKA: LoveYou Pozz, prvi put pišem.. Žao mi je zbog Sonje, čitala sam neke komentare.. Ovako, ima jedno pitanje.. Možda ste vi ovdje iskusnije od mene. Ja imam 23 god i nisam nikad dosad bila u drugom stanju, a voljela bih. S momkom sam 6 ipo god, pa smo počeli kao radit na tome..[sm=smiley1.gif] Ugl, prošli mjesec smo prvi put imali odnose u kojima je on svr...u mene navodno za vrijeme mojih plodnih dana, ali pošto su u mene neredovite menstruacije i većinom kasne, tjedan, do dva.. nisam ni sigurna jesu mi tad bili plodni. i ništa, nisam zatrudnila. on se odma zabrinuo a ja kažem kako nevjerujem da ima razloga za brigu jer ne zatrudnjuje se tek tako.. sad ,ovaj posljednji mjesec opet smo to ponavljali, svr...je u mene odmah nakon sto mi je zavrsila menga 6. dan , znači da nas je zakačio i koji plodni dan, pretpostavljam :) 23. sam treala dobiti al nisam još, to me ne čudi jer kao sto sam rekla uvijek mi kasni. šta vi mislite kolike su sanse da zatrudnim? ja bih bas voljela [sm=nosecka.gif] Ma samo opušteno po tom pitanju, ne opterećuj se hoćeš li ili nećeš ostati trudna, samo sex bez zaštite i ne računaj plodne dane uopšte jer kod svake žene je različito. To je bar moj recept, a i ove višegodišnje trdilice što su uspjele ostati trudne kažu da su uspjele tek kad su se opustile... A brate i mlada si, ne znam što se sekiraš. Samo polako [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|