RE: Trudna sam!!! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

lepetetka -> RE: Trudna sam!!! (10.8.2012 12:46:19)

Sonja draga, jako mi je žao, nemam riječi [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

felix -> RE: Trudna sam!!! (10.8.2012 12:53:38)

sonja, zao mi je [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] budi jaka .[sm=smiley31.gif]

LoveYou -> RE: Trudna sam!!! (25.8.2012 15:09:43)

Pozz, prvi put pišem.. Žao mi je zbog Sonje, čitala sam neke komentare..
Ovako, ima jedno pitanje.. Možda ste vi ovdje iskusnije od mene. Ja imam 23 god i nisam nikad dosad bila u drugom stanju, a voljela bih.
S momkom sam 6 ipo god, pa smo počeli kao radit na tome..[sm=smiley1.gif] Ugl, prošli mjesec smo prvi put imali odnose u kojima je on svr...u mene navodno za vrijeme mojih plodnih dana, ali pošto su u mene neredovite menstruacije i većinom kasne, tjedan, do dva.. nisam ni sigurna jesu mi tad bili plodni. i ništa, nisam zatrudnila. on se odma zabrinuo a ja kažem kako nevjerujem da ima razloga za brigu jer ne zatrudnjuje se tek tako.. sad ,ovaj posljednji mjesec opet smo to ponavljali, svr...je u mene odmah nakon sto mi je zavrsila menga 6. dan , znači da nas je zakačio i koji plodni dan, pretpostavljam :) 23. sam treala dobiti al nisam još, to me ne čudi jer kao sto sam rekla uvijek mi kasni. šta vi mislite kolike su sanse da zatrudnim? ja bih bas voljela [sm=nosecka.gif]

felix -> RE: Trudna sam!!! (25.8.2012 15:16:59)

LoveYou sacekaj još 3 dana , pa radi test tako ceš znati nemozeš znati drugacije niti mi mozemo 100% potvrditi trudna il ne.

sretno.
I da reci tm.da se ne brine , tek pokušavate zatrudniti nemoze svakome upaliti od prve bice abd . ja kad sam htjela [sm=duda.gif]tj MI ja nisam pratila te nikake pl ne pl dane vec sam se svaki puta ne cuvala naravno pa , šta bude.

reallove -> RE: Trudna sam!!! (25.8.2012 15:20:11)

Eh joj felix,ja pozurila,mislim ti,rekoh da cestitam[sm=smiley36.gif]

Dz3ni -> RE: Trudna sam!!! (25.8.2012 15:27:25)

IZVORNA PORUKA: LoveYou

Pozz, prvi put pišem.. Žao mi je zbog Sonje, čitala sam neke komentare..
Ovako, ima jedno pitanje.. Možda ste vi ovdje iskusnije od mene. Ja imam 23 god i nisam nikad dosad bila u drugom stanju, a voljela bih.
S momkom sam 6 ipo god, pa smo počeli kao radit na tome..[sm=smiley1.gif] Ugl, prošli mjesec smo prvi put imali odnose u kojima je on svr...u mene navodno za vrijeme mojih plodnih dana, ali pošto su u mene neredovite menstruacije i većinom kasne, tjedan, do dva.. nisam ni sigurna jesu mi tad bili plodni. i ništa, nisam zatrudnila. on se odma zabrinuo a ja kažem kako nevjerujem da ima razloga za brigu jer ne zatrudnjuje se tek tako.. sad ,ovaj posljednji mjesec opet smo to ponavljali, svr...je u mene odmah nakon sto mi je zavrsila menga 6. dan , znači da nas je zakačio i koji plodni dan, pretpostavljam :) 23. sam treala dobiti al nisam još, to me ne čudi jer kao sto sam rekla uvijek mi kasni. šta vi mislite kolike su sanse da zatrudnim? ja bih bas voljela [sm=nosecka.gif]

Ma samo opušteno po tom pitanju, ne opterećuj se hoćeš li ili nećeš ostati trudna, samo sex bez zaštite i ne računaj plodne dane uopšte jer kod svake žene je različito. To je bar moj recept, a i ove višegodišnje trdilice što su uspjele ostati trudne kažu da su uspjele tek kad su se opustile...
A brate i mlada si, ne znam što se sekiraš. Samo polako [sm=smiley1.gif]

LoveYou -> RE: Trudna sam!!! (25.8.2012 15:59:13)

znam da ne možete vi potvrdit jesam li trudna ili ne, nego samo pitam šta mislite kolke su šanse i to.
a ne sekiram se [sm=smiley1.gif] nego bi to voljela, a sad šta bude..

felix -> RE: Trudna sam!!! (25.8.2012 16:31:00)

IZVORNA PORUKA: reallove

nidje ja ne zurim nece voz nidje pobjec ajd bjezi tam ajde ti prva otovir kolo[sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Trudna sam!!! (25.8.2012 16:34:34)

IZVORNA PORUKA: felix

nidje ja ne zurim nece voz nidje pobjec ajd bjezi tam ajde ti prva otovir kolo[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

suti,meni jucer muka,gubim se,vrti mi se u glavi,kontam,gotovo,trudna,uradim test,ono negativan,kad sam vidjela da je negativan nesto mi bi zao[sm=smiley13.gif]

felix -> RE: Trudna sam!!! (25.8.2012 16:36:45)

IZVORNA PORUKA: felix

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

suti,meni jucer muka,gubim se,vrti mi se u glavi,kontam,gotovo,trudna,uradim test,ono negativan,kad sam vidjela da je negativan nesto mi bi zao[sm=smiley13.gif]

ohhh znam taj osjecaj[sm=jezicek.gif] i dati je i ne datije[sm=smiley36.gif]e nemre obadvoje
ajde šuti bice kad bude, nije nikad kasno[sm=smiley1.gif]

reallove -> RE: Trudna sam!!! (25.8.2012 16:39:22)

Bit ce aBd,a glavni je bio mm,tuzan on,mislio da ce test biti pozitivan[sm=smiley36.gif]

sabinos -> RE: Trudna sam!!! (28.8.2012 16:20:20)

kod mene jutros test pokazao plus! a nisam spremna cini mi se.bilo je neplanirano i naravno "prirodno cuvanje"...nit mi drago nit mi zao,nekako sam sama sebi nedefinisana...

Lady26 -> RE: Trudna sam!!! (28.8.2012 16:21:17)

Da li da cestitamo [sm=smiley1.gif]
Ja hocu, zelim ti laganu i urednu trudnocu i jos laksi porod aBd [sm=rozica.gif]

Galicia -> RE: Trudna sam!!! (28.8.2012 16:21:17)

Cestitam sabinos. [sm=bravo.gif]

sabinos -> RE: Trudna sam!!! (28.8.2012 16:23:45)

cestitati nego sta...ja ako Bog da namjeravam da iznesem do kraja[sm=smiley1.gif]samo sam iznenadjena

Visnja RR -> RE: Trudna sam!!! (28.8.2012 16:24:56)

cestitke ...[sm=bravo.gif]
ja pomislih i lady26 [sm=smiley36.gif]

Lady26 -> RE: Trudna sam!!! (28.8.2012 16:25:10)

IZVORNA PORUKA: sabinos

cestitati nego sta...ja ako Bog da namjeravam da iznesem do kraja[sm=smiley1.gif]samo sam iznenadjena

To je onaj pocetni sok, proci ce sigurna sam....vec zamisljam sebe [sm=zmeden2.gif] [sm=jezicek.gif]
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Lady26 -> RE: Trudna sam!!! (28.8.2012 16:26:07)

Moja Sabinos slute i meni [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Ako me kakva pcelica/osa oprasi kao cvijet [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

sabinos -> RE: Trudna sam!!! (28.8.2012 16:28:06)

ajde lady da idemo u isti krug.evo i ovaj nam je prvi bio u par mjeseci(tamo nekad 2009)vakat je bona

Bihter -> RE: Trudna sam!!! (28.8.2012 16:28:08)

Cestitam Sabinos[sm=rozica.gif]

sunce27 -> RE: Trudna sam!!! (28.8.2012 16:37:14)

Iskrene cestitke sabinos [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

srećicaa -> RE: Trudna sam!!! (28.8.2012 16:58:01)

Čestitam Sabinos i želim ti sve najbolje. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

teacher75 -> RE: Trudna sam!!! (28.8.2012 17:07:00)

IZVORNA PORUKA: sabinos

kod mene jutros test pokazao plus! a nisam spremna cini mi se.bilo je neplanirano i naravno "prirodno cuvanje"...nit mi drago nit mi zao,nekako sam sama sebi nedefinisana...

isto sam se osjecala, odmah me spucala panika[sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (28.8.2012 17:21:25)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Emica_sa -> RE: Trudna sam!!! (28.8.2012 18:29:46)

Sabinos sve najbolje[sm=rozica.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  139 140 141 [142] 143   Sljedeća stranica >   >>