|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
26.1.2012 21:41:10   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Mirkica

MIRKICA trudna 11 punih sedmica danas smo potvrdili bio je i test negativan , i UZ nista i cista i oept neki dan test ne vazeci pa neke crte i danas moja bebara amse na UZ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

divnoooooouser posted image user posted image user posted image cestitam draga, laku i zdravu trudnocu ti zelimuser posted image bas si me obradovalauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2551
26.1.2012 21:41:36   
Blue rose RR
Čestitke trudnici, da bude lahka trudnoća  i da hairli bebica što prije dođe u naručje svoje voljene mamice.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2552
26.1.2012 21:41:39   
mersiha 77
Mirkice pa gratulerauser posted image
auuuu sta to bi?
mora da te izdala kontracepcija hehehehe
nadam se da se neljutis :)

cestitam da sve bude akobogda sretno i haijrli i da zagrlis bebicu
a ja cu biti tu da pratim
ljubim te puno
evo cestita ti i mmuser posted image

< Poruku je uredio mersiha 77 -- 26.1.2012 21:43:06 >

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2553
26.1.2012 21:44:59   
enči80
Čestitam Mirkiceuser posted image

Vilo_7 držimo user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 2554
26.1.2012 21:45:27   
ziki
Mirkice cestitam, zelim ti laku trudnocu i jos laksi porod,

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 2555
26.1.2012 21:50:10   
tekja
Mirkice...mila...cestitam...laganu trudnocu i zdravu i zivu bebicu tiuser posted image od zelimuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 2556
26.1.2012 21:51:19   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: enči80

Čestitam Mirkiceuser posted image

Vilo_7 držimo user posted image user posted image

navijamo sada za vilu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zene hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Mirkica -- 26.1.2012 21:52:08 >

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 2557
26.1.2012 21:51:53   
SREĆNA
Čestitam ti draga Mirkice user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 2558
26.1.2012 21:58:46   
SREĆNA
I  za Klemzi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 2559
26.1.2012 22:02:29   
muaaa
Mirkice cestitamouser posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 2560
26.1.2012 22:05:06   
zeze

MIRKICA trudna 11 punih sedmica danas smo potvrdili bio je i test negativan , i UZ nista i cista i oept neki dan test ne vazeci pa neke crte i danas moja bebara amse na UZ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Grlim, ljubim i cestitam.

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2561
26.1.2012 22:07:29   
M kao Mama
Mirkice, sve najbolje mila, hairli da izneseš i da tvoja beba bude u tvom naručiju

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 2562
26.1.2012 22:11:38   
dinaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitam draga i sve najbolje ti zelimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2563
26.1.2012 22:13:45   
Hanady RR

ma šta to moje oke vide...nek je sa srećom ...da nam sa hairom izneseš i rodiš user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2564
26.1.2012 22:26:56   
klemzi

IZVORNA PORUKA: SREĆNA

I  za Klemzi user posted image user posted image user posted image

Ma ko se to mene sjetio user posted image
Hvala mila moja, da mi obje dočekamo da se javimo na ovu temu...i sve cure koje to željno iščekuju, naravno user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 2565
26.1.2012 22:29:58   
jasmin

Masaallah,hairli bilo draga.user posted image user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2566
27.1.2012 13:18:29   
sara.at
Mirkice ja cestitala user posted image Ali nema veze mogu ja Opet. Da sve Bude aBd kako Treba i da Ti Bude trudnoca Kao Moja sad lagana a porod Jos Laksi user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 2567
27.1.2012 13:20:10   
veeseelaa
Mirkiiiiiiiiiiiiiii tek sad vidjeh! moje iskrene čestitke draga moja

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 2568
27.1.2012 13:22:36   
Skvo RR
Mirkice, iskrene cestitke.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 2569
27.1.2012 13:25:49   
Lady26

Masallah tek sam procitala, da prodje sve u najboljem redu, cestitam ti od srca user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2570
27.1.2012 13:29:19   
Mala Selma
Mirkice cestitam tiuser posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2571
27.1.2012 13:30:20   
Ninushka
Mirkice pa čestitam i ja user posted image user posted image user posted image   napravila si super razmak, uhhh i ja bih al se ne usudim još, barem još neko vrijeme, dok se index ne popuni do kraja :)

Uživaj u svog drugom stanju!

Čestitam i klemzi, i svim ostalim mama koje će to (ponovo) postati! user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2572
27.1.2012 13:33:32   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Ninushka

Mirkice pa čestitam i ja user posted image user posted image user posted image   napravila si super razmak, uhhh i ja bih al se ne usudim još, barem još neko vrijeme, dok se index ne popuni do kraja :)

Uživaj u svog drugom stanju!

Čestitam i klemzi, i svim ostalim mama koje će to (ponovo) postati! user posted image

AMIN da naslutis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HVALA

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Ninushka)
Neposredna veza do poruke: 2573
27.1.2012 13:37:30   
Ninushka
Amin Amin :) polako biće ako Bog da u svoje (i moje) vrijeme user posted image   

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2574
27.1.2012 13:42:54   
Mya_81 RR
Mirkice, čestitamo user posted image

A pohitah na temu misleći Ninushka trudna user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Ninushka)
Neposredna veza do poruke: 2575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *