mamyca -> RE: Dječiji doplatak (21.8.2008 13:18:57)
|
Romali moras to predati do kraja ovog mjeseca,jer do 1.9 pocinje isplata,nekako gledaj da maloga ostavis s nekim jer sa djetetom neces moci,trebas puno cekati.Meni je mama prekjucer otisla u socijalno i donijela zahtjev koji sam ja popunila,i onda smo otisli jucer do cipsa da izvadimo potvrdu o prebivalistu,mog i muza.Pa onda u opstinu da to ovjerimo,pa na banku da izvadis racun i da ti ga kopiraju,pa onda opet u socijalno sa svim tim papirima,da im predas.Guzve su nenormalne.Meni je zena u socijalnom rekla da mi treba:kopija djetetovog rodnog lista,kopija licne karte mene i muza,kopija racuna u banci,i prebivaliste sa cipsa,koje dobijes tamo u cipsu ali prvo moras i tamo predati zahtjev zasto ti treba.Ma ludnica,trebalo mi je tri sata za to sve,jos sam i isla autom i imala skoro sve papire,kad sam dosla kuci jedva sam stajala na nogama,ako ti nemozes da odes onda ti moze muz,jedno od vas dvoje moze.Bitno je samo da pozuris.I da dijete ne vodis jer je vruce drama.Nadam se da sam ti pomogla.Javi jesi li zavrsila.Pozdrav
|
|
|
|