la bomba -> RE: Krevetic... ? (31.3.2011 21:53:08)
|
IZVORNA PORUKA: Kivac krajem aprila ocekujemo bebicu i odlucila sam se da ovaj put kupimo putni krevet. kcerka je spavala u drvenom kreveticu (140/70) koji se moze prepaviti u pravi krevet. za vikend smo ga prepravili i stavili onu pomicnu ogradu (90cm). htjela sam da se kcerka privikne na pravi krevet prije nego bebica stigne da se ne bi osjecala zakinutom. sad, ja vise volim drvo ali sam zakljucila da mi je bolje sad kupiti putni pa za koju godinu skrsiti pare i urediti im citavu sobu. elem, svasta vam napisah, a pitanje je gdje da pogledam putne krevete u sarajevu? neko vrijeme sam ih vidjala svuda a sad kao da je suzen izbor. npr. u TL u BBI nema ni jednog. Mi smo svoj putni krevetic kupili u u BBI centru, na prizemlju, u baby radnji, ne znam kako se tacno zove. Marka je Cam i prezadovoljni smo. Prelijepo izgleda i kvalitetan je. Ima dva nivoa, za prvi ti ne treba nikako madrac, jer ima kao neka njihova "spužva" ili šta već, a nakon šest mjeseci, kada beba postane vec prevelika i preteska za prvi nivo, prelazi na donji, pa smo tek tada kupili madrac i to u Nobilu, linija Teo, sa memorijskom pjenom. Cijena krevetica je oko 250KM, a madraca iz Nobila oko 80KM. Uglavnom mi smo baš zadovoljni, ... i sutra kad bih kupovala krevetić, opet bih sve isto. I još, ... kad je beba na gornjem nivou, ... krevetić se može ljuljati. Otiđi na njihovu stranicu, na katalog, pa vidi kako izgledaju. Imaju uvijek u tri boje samo, crvena, plava i neutralna. Barem je tako do sad bilo. Sretno!
|
|
|
|