hanabanana -> RE: Krevetic... ? (28.1.2008 14:48:20)
|
A tačno znam o kojoj pričaš, tako je i meni počela odgovarati preko volje dok je ja nisam pitala jel njoj mrsko raditi danas, mogu ja doći i sutra. Bilo joj je nezgodno, ali fakat ne volim kada mi neko prodaje nešto, a pogotovo s takvom cijenom, onda očekujem da zna sve o proizvodu koji prodaje. Valjda je to profesionalna deformacija. Onda joj je valjda izašla šefica, ali ja sam rekla da ću doći neki drugi dan. I došla sam. I ta druga djevojka mi je i prodala krevet. Ne očekujem da neko leta oko mene, ali kada pitam nešto o proizvodu očekujem da mi kaže odgovore. Ja sam prije par godina isto tako napravila scenu u Chiccu. Šta god sam je pitala ona slegne ramenima, a kupovali smo autsjedalicu, na kraju mi da uputstvo na talijanskom jeziku. Ja sam joj ga samo vratila i rekla joj da mi prevede, a ona se šokirala. Na to sam joj rekla: A zašto očekujete da ja znam talijanski ako ga vi ne poznajete a talijanski proizvod prodajete. I onda mi muž kaže da sam "teška"...nisam, samo neću da me neko za moje para pravi budalom. Višnja, u svakom slučaju, krevetić je za 10.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|