|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Krevetic... ?
14.1.2009 19:51:15   
Nunichi
user posted image Ma vjerujem,ja sam eto napunila i nju i komodicu. A ima jedan plakaric u djecijoj sobi koji sam ispraznila samo za nju,pa eto valjda joj bude dosta. user posted image user posted image Samo da se ona meni rodi ziva i zdrava,a naci ce se prostora za odjecicu.
A ti kad dolazis bona,ponesi maksuz jedan kofer te odjece i odneses u dom za nezbrinutu djecu,sevp je. I ja svoje tako podijelim sirotinji,a i njeno cu aBd kad bude vrijeme. Mada vjerujem da si ti puna kad dolazis,ali eto nesto se moze utrpati.

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 226
14.1.2009 22:28:47   
mamina cura
Super su im kreveticiuser posted image  Ja sam Timuru kupila iz turskog programa cilek ili tako nesto- nacrtana je jagoda. Za uzrast od 5-18g, ima tobogan i stepenice. Krevet ima kucicu ispod a gore se spava. I visina je manja nego kod kreveta na sprat. U pocetku sam se bojala da ne padne ali sve je ok, ipak ima ogradicuuser posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 227
14.1.2009 22:39:44   
Nunichi
Aaa pa zvuci slatko skroz...stavi nam sliku ako imas da razaberemo. user posted image user posted image
Ja sam ovaj sa smajlijem izabrala mada su mi slatki i oni sa cvjeticima roza,ali hajde reko ako drugo aBd bude bato mali da ne odudara puno.

ps.druga ladica na komodici je prazna za one slatkise sto mi dolaze u nedjelju. user posted image user posted image

(odgovor članu mamina cura)
Neposredna veza do poruke: 228
14.1.2009 22:58:41   
Anoniman
Meni je cilek super, mi smo Merjem kupili njihovu sobu. Samo smo one tete izludili.
Nunici, super je krevetic. Ali kao sto neko rece jos koja fioka nije na odmet.

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 229
14.1.2009 23:01:04   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: Nunichi

user posted image Ma vjerujem,ja sam eto napunila i nju i komodicu. A ima jedan plakaric u djecijoj sobi koji sam ispraznila samo za nju,pa eto valjda joj bude dosta. user posted image user posted image Samo da se ona meni rodi ziva i zdrava,a naci ce se prostora za odjecicu.
A ti kad dolazis bona,ponesi maksuz jedan kofer te odjece i odneses u dom za nezbrinutu djecu,sevp je. I ja svoje tako podijelim sirotinji,a i njeno cu aBd kad bude vrijeme. Mada vjerujem da si ti puna kad dolazis,ali eto nesto se moze utrpati.

To sam kontala jer ima dosta i duplog.... i svoje veäinom poåaljem autobusom dole pa onda podijelimo onima koji nemaju...

Trebali bi postaviti temu gdje imaju adrese takvih ustanova...

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 230
14.1.2009 23:06:53   
Nunichi
Hvala draga. Ova jedna je ispod krevetca,a ima komodica jos 3 i jednu policu... A i vec ima i posebnu djeciju sobicu u koju ce se ovo dvoje super uklopiti nekad kasnije. Za sad je u spavacoj ovo dvoje.
A taj vas cilek imal kakvu stranicu malo da oci parim? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 231
15.1.2009 0:40:17   
HannaS
Hej zene..vidim da ste se vi vec ispricale o kreveticima.Ja zakasnila user posted image A bas sam htjela da pitam gdje bih mogla pogledat krevetice u Tuzli.Ja bih u zutoj boji,al sve sto sam do sad vidila to je u bijeloj boji i ono kao drveni.Pa et ako neko ima kakvu preporuku,nek javi.

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 232
15.1.2009 9:52:49   
Nunichi
Imas HannaS na stranici ove firme koju sam gore postavila kombinaciju zuto i boja drveta...ja sam ga i uzivo vidjela u Fisu u Lukavcu i na Slatini u onom butiku ze bebe,premeden je,sa medom sa strane. user posted image

(odgovor članu HannaS)
Neposredna veza do poruke: 233
15.1.2009 10:44:50   
mamina cura
http://www.cilek.com.tr/english/seri_detay.aspx?seriID=6 - tu se nalazi Timurov krevetuser posted image
I pored ljepote meni je praktivcnost bila na prvom mjestu. Ispod kreveta drzimo njegove igracke u kutijama. Tobogan smo skinuli i ostale su stepenice i to radi Hene jer se ona voli penjati. Pogledajte i sobe za bebe. Cijene jesu iznad normalnih ali su jako kvalitetne stvari i estetski lijepo oblikovane i osmisljene sto meni je jako bitno. U istim bojama je mama nacrtala i ormar pa smo dali stolaru da napravi i on je super ispao. Njihovi mi se ormari nisu svidjeli zbog prakticnosti. Ipak sam ja te strukeuser posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 234
15.1.2009 10:47:50   
Anoniman
Evo dobila si stranicu;))))

Neposredna veza do poruke: 235
15.1.2009 10:51:12   
Nunichi
Hvala. user posted image   user posted image user posted image

Maida imas pp.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 236
16.1.2009 13:02:07   
HannaS
Joj Nunichi pregledala sam onu stranicu koju si postavila...Uh ima super stvari,a krevetici su me odusevili.Svi mi se svidjajuuser posted image user posted image Hvala na informacijama.A morat cu pogledat i u fisu krevetice.

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 237
20.1.2009 22:42:28   
Nunichi
Vidjela sam ja u Fisu HannaS par ovih modela...tako da vjerovatno i kod njih mozes poruciti iz kataloga.
A ako ne blizu ti je Tz,pa bujrum ovamo. user posted image user posted image

(odgovor članu HannaS)
Neposredna veza do poruke: 238
21.1.2009 21:35:51   
Amrino
Zene drage!
Danas su se Hamza i MM igrali tako sto je Hamza bio u kreveticu i bacao loptu a MM mu je vracao...i u sred igre djete hop iz krevetica! Da MM nije reagovao kako je reagovao (zgulio je oba koljena) pa skocio i uhvatio ga nekako (hvala Bogu)- dijete bi palo direkt na glavu! Jao kako smo se prepali!!!
Krevetic ce odmah sutra biti rasklopljen i u podrum lagano. Kada samo pomislim koliko se puta znao probuditi i ja ga znala zateci tako kako stoji u kreveticu...a on ko o sale mogao iz njega na glavu...uh...
Zato vas upozoravam da OBAVEZNO stavite neki zastitu ispod ili oko krevetica za ne daj boze.
Kod nas je dusek na zadnjem onom nivou a drveni je krevetic- standardni.

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 239
21.1.2009 21:45:12   
dinaa
Eh sreca pa se tako zavrsilo,imala sam isti slucaj samo moj sin je pao iz krevetica to me stvarno stid i reci ali eto desilo se tada mu je bila godina i po i uspavala sam ga i izasla iz sobe obilazila ga on spavao i u jednom momentu samo "tup" i plac kad sam usla imala sam sta vidjeti doduse on sjedi na podu i place dusa draga,a nemoram ti reci da sam umrla od straha,otisli smo dr.ona ga je pregledala i hB sve je u redu nigdje nije imao modricu ili crvenilo osim malo na koljenima.I od mene savjet zastitite prostor oko krevetica.

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 240
21.1.2009 21:59:33   
Amrino
Suti- hvala Bogu!
Nema te zeno sta tu biti stid! Pa nisi ti kriva!
Meni samo nije jasno kako nekim ljudima djeca spavaju u kreveticima i do 2-3 godine?! user posted image
Bar su meni tako govorili...Ma nikad ovaj moj vise nece u njega uci! Na nas veliki- pa s njega i ako padne nije neka visina...(ne daj Boze ni to) iako odavno s njega fino ssilazi i penje se na isti user posted image .

HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 241
21.1.2009 23:05:19   
Ilhana RR
Moja mala ce spavati u svom krevetcu do 3 godine bar... al to zato sto se od njega moze napraviti kao djeciji krevetic... imaju slike, postavljala sam... al ona vec ima i obicni krevetic koji ovde zovu "friend sleep over bed" pravo cool...

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 242
22.1.2009 19:20:13   
mamina cura
IZVORNA PORUKA: Amrino RR

Suti- hvala Bogu!
Nema te zeno sta tu biti stid! Pa nisi ti kriva!
Meni samo nije jasno kako nekim ljudima djeca spavaju u kreveticima i do 2-3 godine?! user posted image
Bar su meni tako govorili...Ma nikad ovaj moj vise nece u njega uci! Na nas veliki- pa s njega i ako padne nije neka visina...(ne daj Boze ni to) iako odavno s njega fino ssilazi i penje se na isti user posted image .

Pa nije svima babo kosarkasuser posted image user posted image
Timur je spavao u tom krevetu do svoje 3god. Nikada nije pao na glavu niti je skakao u njemu. Jednostavno je znao lijepo da izlazi iz njega. Neke bebe znaju dobro da cuvaju svoju guzuuser posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 243
23.1.2009 15:45:38   
belmac
potisujem "maminu curu" .ja imam dvoje i skroz su različiti. djevojčica je spavala do 2,5 god i mogla ja još dugo da nije stigao braco. nikada nije bila ni blizu da ispadne. user posted image a mališa je spuzavao iz krevetca sa svojih 9-10 mjeseci. još nije bio ni prohodao kada se, držeći se za baldahin koji je prekrivao krevetac, prebacivao noge preko ograde kreveta i spuštao se na pod  (kao mali lopov)user posted image . kad smo ga uhvatili nismo mogli da vjerujemo kako mu to uspjeva. već sa 11 mjeseci spavao je u velikom krevetu zajedno sa svojim sestricom. barem nije morao ništa da preskače kada bi htio ustati.

Neposredna veza do poruke: 244
23.1.2009 18:07:40   
Visnja RR
mi smo tek danas spustili dusek na najnizi nivo...user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 245
23.1.2009 18:23:59   
lamka
Kod nas je onaj klasicni najobicniji drveni krevetic. Mi smo najnizi nivo stavili kad je Lamija imala negdje oko 9 mjeseci. Iako joj je sad gotovo 2,5 godine nikada nije hB niti ispala iz krevetica niti krenula. Mislim da je to individualno od djeteta do djeteta. Doduse mi na jednoj strani mozemo izvaditi dvije precke pa smo joj to nedavno izvadili da ne bi pokusavala da sama izade preko ograde.

Lamija duša duše moje
21.08.2006

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 246
23.1.2009 19:10:43   
Amrino
Ja sam samo upozorila. Ni ovaj moj nikada nije pokusavao da izadje, cuva guzu inace i sasvim lijepo se penje i silazi sa kauca i bracnog kreveta...
Mislim da ni njemu bila namjera da ispadne iz krevetica- samo se nageo i jednostavno se prevalio preko. Tako da ne bi bilo lose da okolo nesto stavite za ne daj boze- pogotovo ako vam je dole parket ili sl. Kod njih se nikada ne zna- a dovoljno je da jednom padnu pa da se istraumirate.

HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu lamka)
Neposredna veza do poruke: 247
23.1.2009 20:38:10   
Visnja RR
naravno treba biti oprezan uvjek jer su to mali zvrkovi... user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 248
29.1.2009 8:43:18   
Arijana2
Drage mame,da ne bih otvarala novu temu mislim da mogu ovdje pitati,gdje u Sarajevu pronaci tepih ili tepison za djeciju sobicu?

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 249
18.3.2009 22:15:33   
jagodica
user posted image  Obisla sam cijeli grad da kupim krevetac i pratecu oremu za bebe... Odlucila sam da cu svu opremu kupiti i Skenderiji ... Imaju najbolji izbor drvenih krevetica pos usper cijenama u odnsou na kvalitet... Eto drage trudnice da vam olaksam shoping ....

< Poruku je uredio Visnja RR -- 20.3.2009 19:01:09 >

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *