Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ma svi mi imamo dobre i lose strane, a ono sto ne bih mogla kod sebe i kod da podnesem jeste lezeran stav prema zivotu (citaj veri!), neodgovornost i kada osoba nije od poverenja. Cini mi se da od ovoga poticu sve lose osobine: i sebicnost, i lazljivost, i pasivnost... bukvalno sve sto je negativno! Sreca pa covek, uz Boziju pomoc i ako zeli, moze da se menja na bolje.
Ne "volem" kod ljudi: -laz -kad misle da su samo oni pametni i upravu, -oholost, -ignorisanje, -kada pricaju samo o sebi, sebi i opet sebi, -kad sebi daju za pravo da se uplicu u tudji zivot, -pohlepnost, -kad neko nema stida, -kad se nema postovanja, -kad je neko uvijek "zrtva", tj., izigrava zrtvu da bi se manipulisalo, -kad je neko neodgovoran kako prema sebi tako i prema drugima, -kad neko nema kucnog ogoja, moralnosti, -kad neko ko je nereligiozan siri okolo svoje "znanje" o vjeri,
Ne "volem" kod ljudi: -laz -kad misle da su samo oni pametni i upravu, -oholost, -ignorisanje, -kada pricaju samo o sebi, sebi i opet sebi, -kad sebi daju za pravo da se uplicu u tudji zivot, -pohlepnost, -kad neko nema stida, -kad se nema postovanja, -kad je neko uvijek "zrtva", tj., izigrava zrtvu da bi se manipulisalo, -kad je neko neodgovoran kako prema sebi tako i prema drugima, -kad neko nema kucnog ogoja, moralnosti, -kad neko ko je nereligiozan siri okolo svoje "znanje" o vjeri,
da nepisem ponovo, sve isto ovko i ja ne volim kod drugih i jos bih samo dodala -ne volim kada je neko iskompleksiran i takvih se ljudi bojim, jer njima niko nevalja, jedino su oni najbolji na svijetu, oko mene je puno takvig osoba i spremne su na sve samo da ti zivot ili brak uniste.
< Poruku je uredio veeseelaa -- 17.6.2009 14:22:07 >
rasiste nacionaliste smotanke priglupe seljake mahalaše dosadnjakoviće ljude bez šlipa one koji ne znaju za šalu ljumorne i zavidne ljude od nepovjerenja neodgovornost
e ovde samo bih rekla ne seljake jer to su ljudi koji zive na selu je li? ali seljacine-iliti malogradjanstinu ne mogu da smislim
ne volim zavidnost ohole ili oholost koja zraci iz covijeka hodanje po mahali hvalisanje ljude koji ne znaju da se nasmiju, da pozdrave, da se opuste omalovazavanje ljude koje lazu ljude koji misle da su prikupili svu pamet i ljepotu svijeta u sebi, da nemaju nedostataka ne moralne ljude ne volim skrtost i sitnicarenje na svakoj banki
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
zao mi je sto ljudi ne poznaju prave vrijednosti, sto kad imaju novce i ugled ne razumju da je to nista ako nemas svoju ljubav u zeni, u dijetu u majci... nisu svi takvi al ima ih dosta...
zao mi je sto se ljudi ne suosjecju jedni s drugima, jer svatko nosi svoj kriz i neku patnju...
zao mi je sto su ljudi ljubomorni i sto im je draze da nitko nema a oni imaju...
nevolim osobe koje tracaju, jos kad mi kazu '' samo meni u povjerenju'' ''jadnike'' tj osobe koje od sebe prave zrtve, posebno zene nesposobne, one koji smaraju pricom, ono kazu bilo sta samo da ne cute... radoznele nepouzdane osobe
ma ima hrpa toga...pahuljica je to dobro kategorizirala pa da neponavljam
nevolim osobe koje su dvolicne jer ako nesto kazes drzi se toga to me jako nervira
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
rasiste nacionaliste smotanke priglupe seljake mahalaše dosadnjakoviće ljude bez šlipa one koji ne znaju za šalu ljumorne i zavidne ljude od nepovjerenja neodgovornost
e ovde samo bih rekla ne seljake jer to su ljudi koji zive na selu je li? ali seljacine-iliti malogradjanstinu ne mogu da smislim
da nepisem ponovo, sve isto ovko i ja ne volim kod drugih i jos bih samo dodala -ne volim kada je neko iskompleksiran i takvih se ljudi bojim, jer njima niko nevalja, jedino su oni najbolji na svijetu, oko mene je puno takvig osoba i spremne su na sve samo da ti zivot ili brak uniste.