Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Mrzim lažljivce. Ne volim arogantne, prepotentne osobe, osobe koje misle da su Bogom dane. Ne volim iskompleksirane ljude, ustvari, njih se i bojim. Iz iskustva sam naučila da su takvi ljudi spremni na sve, nemaju nikakvih principa, ne cijene ništa. Ako neko ne voli sebe, kako će voljeti mene ? Ne volim nametljivce, ljude koji misle da su uvijek upravu i da je njihov ukus nedvojben. Ne volim nemoralne ljude, ljude koji "nemaju obraza", koji ne cijene nikakve vrijednosti. Ne volim ljude koji nemaju svoje JA, koji ne vjeruju u sebe i svoje mišljenje i ukus.
I moram dodati da mrzim a ujedno i sažaljevam iskompleksirane likove,a tek žene...u neka doba su mi smiješne.,....i što je najgore takvi se obično nakače na mene....šta ja znam što,valjda što me nije sram priznati i svoje mane a i istaći svoje vrline,a ima tu uske veze i zavist...nekako tim zavidnim i iskompleksiranim ni Bog ne da,živa istina
Ne volim negativce,ne volim parazite koji samo kukaju kako im je tesko,a nista ne rade da to promijene,ne volim hinje koji samo klimaju glavom i nemaju svoje JA,ne volim mahaluse,ne volim svasta nesto.
Ne volim negativce,ne volim parazite koji samo kukaju kako im je tesko,a nista ne rade da to promijene,ne volim hinje koji samo klimaju glavom i nemaju svoje JA,ne volim mahaluse,ne volim svasta nesto.
xxxxxxxxxxxx Volim samo mahaluše sa RR
ne volim lažljivce, ne volim dvolične osobe, ljude koji šute i klimaju glavom pa te poslije ogovaraju...ne volim zlobne ljude...ne volim neiskrenost....
ali volim svoje hanumice sa rr, što bih ja bez vas.
Ne volim laž,negativnost, i najviše mrzim kada neko misli da je nešto naročito zbog izgleda i da može da ''zasjeni'' svakog...Kakav izraz ''zasjeni''E toj osobi odnosno tim osobama upućujem ovom prilikom da je izgled nešto površno,prolazno a da je bitno ono što je u duši i kakva je osoba iznutra
Ten tiny little fingers that always want to play, That never stop exploring the wonder of today. Ten tiny little fingers that from the very start, Will reach out for tomorrow yet always hold your heart