Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta mislite o humanitarnom koncertu za GAK 10.11.2008 19:16:18
nensy
Kažu da će preseljenje biti do 2010 god čisto sumnjam prosto nevjerujem al zvala sam humanitarni tel PLJAČKA al što je tu je nadajmo se boljim uslovima a što se dr. tiče tu ostajemo na istom KATASTROFA!!!!!!!!!!
RE: Šta mislite o humanitarnom koncertu za GAK 11.11.2008 9:51:08
sanjarka
Jedna stvar mi nije jasna, ako su im 2004 godine procjene bile da ce preseliti u roku od 2 ili 3 mjeseca, kako sada mogu izjaviti da im uz sav potreban i prikupljen novac treba jos godina ili dvije da se sve zavrsi. Ne kontam racunicu ali eto.
RE: Šta mislite o humanitarnom koncertu za GAK 11.11.2008 15:03:02
malecka60
Ja podrzavam humanitarnu akcija, iz sveg srca, i nadam se da ce se realizovati ovaj projekat. A gdje ce ici te donacije, da li je pljacka, na dusu tim pljackasima.
RE: Šta mislite o humanitarnom koncertu za GAK 14.11.2008 20:08:27
nensy
evo vidite humanitarni koncert i donacije tj.preko telefona trebao je biti do 15.11. 08. a već 5 dana nigdje i ne spominju koliko su novca prikupili ili na koji br. da se pozove radi donacije SRAMOTA!!!!!!!!!!