Lulu_08 -> RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? (19.3.2011 8:43:36)
|
Zene drage, pa sto se ja odlucis na tako ludu stvar kao sto je "otici u krevet" na vrijeme?? AAAAA koja je zabava sinoc bila ovdje hahahahaha... Morala sam pazljivo sve postove iscitati!!! tikiiii, zlatne trepuskice i party do zore hahaha, jao legenda si [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] vesela, ti si ba sex bomba ha bila u minicu ili umotana od glave do pete, sex epil nije nesto sto se mjeri odjecom, karma je tu u pitanju hehe. A ti odises karmom hmhmhmhm znas vec sta mislim hehehehe... hanady je sinoc postala zad vidim hahaa, ali ventilator u kombinaciji za 10, i u to sada jos umjesam roza kosu iz 90tih godina haha legendarno... milenium tehno faca sa fetishom za kuhanje hehe Eh drage, i ja sam festala do zore od neke 99te do 2007...ali obzirom da sam bila vise u hip-hop i reggaeton muzici nisam imala drugu boju kose hehe, zlatne trepuske da ali u kombinaciji sa veeeeeelikim zlatnim mindjusama haha, a minici i topici su bili standard oprema.. I sada volim i nosim suknjice, naravno u manje vise poslovnom stilu ali ih se ne odricem! E ali postovi su za 10!
|
|
|
|