Amelaa RR -> RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? (21.8.2009 17:30:16)
|
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR Eh drage moje....camm ehehe hvala vam zene sto ste me lijepo prokomentarisale.. Ma eto uvijek se ja glupiram s tom pricom o kg...i kad me god neko cuje samo Dinela RR; Dinelu sam haman upoznala prvu naravno preko slika...ali i prije nego sam vidjela njene slike znala sam da je ona vedra osoba...lijepa..jos kad sam vidjela slike odmah sam rekla ona je Miss Ringeraje.Postovi su joj uvijek super. Camm ; Iskreno nju sam zamisljala malo starijom nego inace...ali sto se tice izgleda tu sam pogodila...uvijek sam mislila ovo je neka lijepa,zgodna mama heheh i fakat nisam fulala...Postovi su uvijek za 10. MaryamAmina RR; I ona je jedna od prvih forumasica,i kod nje sam se malo zafrkala sto se tice izgleda jer sam je zamisljala smedjokosa,..malo punija...kad ono zena totalna suprotnost ...al sve u svemu ok... Eminica ; Haman da sam je upoznala prije trudnoce....i nekako mi se promjenula od tada...Sto se tice fizickog izgleda na pocetku sam ja zamisljala kao slatku plavkicu..kad ono ispade da je slatkica samo smedjokosa. Lamka: Edinu sam zamisljala dosta starijom,kad ono zena pravo vedra karaktera...realna po svim pitanjima..i ja sam mislila da ima duzu kosu...i naravno da je fakat plava..valjda zbog Lamijice princeze. Mamyca ; E ovdje sam fulala do bola...ja mislila ovo neka starija mama...a kasnije se ispostavilo da smo zapravo vrlo slicnog duha...vesele...sto se tice izgleda tu sam pogodila 100%.Ma extra je. Mamy2 ; Forumasica kojoj sam izgled pogodila ma hej...sama sebe sam iznenadila..samo sam mislila da je "ustogljeniji" tip kad ono zena raja...i borbena...ma za 10! Shee ; Za nju sam mislila da je starija i ono neka crvenokosica ....heheeh i da je malo "tiha"....ali je super zena...svidja mi se... Haida ; E gdje da nasu haidicu zaboravim...hehe.Nju sam zamisljala mladjom osobom...s dugom dugom kosom...malo puniju...hehe kad ono totalna suprotnost.. Ali osoba cije postove citam s velikim gustom...i uvijek me oraspolozit..jer zena fakat kako god da je raspolozena njeni postovi me uvijek razvesele. Raja ; I za nju nisam pogrijesila bas onako kako sam je zamisljala i sto se tice fizickog izgleda sam pogodila...kod nje njezin nick joj bas stoji jer zena je fakat RAJA! Mishka ; Ovdje ne sam fulala 100 na s100...nego 1000 ...Mislila sam to je neka "teta"opasna zafkana....punija i kod koje nema pet-sest...Hheheheh kad ono vraga crnog...Nasa Mishka prelijepa...zgodna,mlada i raja prava....Postovi za 10... Mamsi ; Nasu Maju sam zamisljala malo nedostupnom...i zafkanom.sto se tice igleda mislia sam da ima kosu do ramena...i da je malo punija....Kad ono zena mlada...zgodna..voli druzenja ma sve..i prije sveg BORBENA..ne odustaje ni od cega lako...dusa od insana... Aquarius ; Mislila sam da je zena s smedjom kosom...onako mrsava ...kad ona zena duge kovrdjace kose...prelijepa ...i postovi su joj za 10, avatar isto tako... Visnja RR ; Pogodila sam u vezni nje sve...super je... Amrino ; Mislila sam da je starija i da ima drugu boju kose...sve u svemu extra je. Akica ; Za nju sam uvijek mislila da je mlada mama....uvijek dotjerana srednjena..macka ... Ziki ; Mislila sam da je zena malo mladja nego sto jeste...a sto se tice ostalog izgleda sam pogodila.. Skvo ; Dusa draga ..ona mi je od pocetka sam je zamisljala da je niska...onako sitna,,sitne gradje...kosa stepenasto osisana...malo sam fulala...ali mi je onako bas bas draga... Lulu_ ; Nju sam zamisljala kao cistokrvnu plavkicu....hehehe i mislila sam da je malo ozbiljna...ali svidja mi se sto je pravo vedrog duha...i vesela je pravo..A njena maja Naomih je masAllah preslatka.... mama alma ; Kraljica od samog pocetka...iskreno sam je zamisljala debljom jer i ona ubi s pricom o dijetama...i a nije uopste toliko ...ipak je rodila...ma extra je super super super.... E jesam se raspisala....hehe Cam samo ja svako malo kopirala i u word da mi ne bi sesija istekla ...a istekla je 200 puta do sada...ali sam ja bila pametnija..heheh [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Da ponovo ne pisem
|
|
|
|